Uaü'de Kayıtlar Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Uaü'de Kayıtlar Devam Ediyor

Uaü\'de Kayıtlar Devam Ediyor

Mütevelli Heyeti Başkanlığını işadamı Fettah Tamince'nin yaptığı Uluslararası Antalya Üniversitesinde (UAÜ) akademik yıl kayıtları sürüyor.

04.09.2014 10:52

Mütevelli Heyeti Başkanlığını işadamı Fettah Tamince'nin yaptığı Uluslararası Antalya Üniversitesinde (UAÜ) akademik yıl kayıtları sürüyor.

UAÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, bu yıl, uluslararası öğrenciler hariç, Türkiye'den 500 yeni öğrenci UAÜ'yü tercih etti. Üniversiteye, Türkiye sıralamasındaki ilk 9 bin öğrenciden 24'ü kayıt yaptırdı.

Bu yıl 115 yeni kayıt ile en çok öğrenci alan fakülte, Hukuk Fakültesi oldu. İlk 9 bindeki 24 öğrenciden 19'u UAÜ Hukuk Fakültesini tercih etti.

UAÜ Rektörü Prof. Dr. Cihat Göktepe de kayıt günlerinde ilgili birimleri dolaştı. Rektör Göktepe, öğrenci ve velilerle görüşerek, izlenim ve düşüncelerini aldı. Üniversitelerini seçen öğrencileri kutlayan Prof. Dr. Cihat Göktepe, "Üniversitemizdeki yaşamlarında kişisel, bilimsel ve sosyal gelişimlerini azami derecede artırmaları, huzurlu, kaliteli, çok kültürlü ve özgür ortamımızda mutlu olmalarını diliyorum" dedi. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uaü'de Kayıtlar Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement