Uedaş'a "Kurumsal İletişim" Ödülü - Son Dakika
Yerel

Uedaş'a "Kurumsal İletişim" Ödülü

Uedaş\'a "Kurumsal İletişim" Ödülü

Elektrik dağıtım sektöründe hizmet veren Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ), Bursa Halkla İlişkiler Derneği tarafından düzenlenen (BHİD) HİÇ Ödülleri yarışmasında ‘kurumsal iletişim’ kategorisinde ‘Şehrin Işıkları’ projesi ile ödüle layık görüldü.

02.06.2014 17:09

Elektrik dağıtım sektöründe hizmet veren Uludağ Elektrik Dağıtım (UEDAŞ), Bursa Halkla İlişkiler Derneği tarafından düzenlenen (BHİD) HİÇ Ödülleri yarışmasında 'kurumsal iletişim' kategorisinde 'Şehrin Işıkları' projesi ile ödüle layık görüldü.

Halkla ilişkiler mesleğin imajını ve toplumda oluşturduğu algıyı geliştirmesi için bu yıl ikincisi düzenlenen"HİÇ Ödülleri", toplam altı kategoride Bursa'daki kurum ve kuruluşların katılımıyla gerçekleşti. Kurumsal iletişim, kurum içi iletişim, sosyal sorumluluk, sponsorluk, kamu kuruluşları, sivil toplum kuruluşları kategorilerinde verilen Halkla İlişkiler Çalışmaları (HİÇ) ödül töreninde, Uludağ Elektrik Dağıtım 'kurumsal iletişim'kategorisindeki ödülün sahibi oldu.

Kurumsal iletişim dalındaki ödülün sahibi olan Uludağ Elektrik Dağıtım, projenin hazırlanması ve yaratıcılığında ise ajansı Bigworks de ödüle layık görüldü.

Ödülün kendilerini çok memnun ettiğini ifade eden Uludağ Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, "Birçok proje arasından ödüle layık görülmek bizim için büyük bir onur ve gurur kaynağı. Bu alanda güzel projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

Başarılı halkla ilişkiler projelerinin ödüllendirildiği gecede ödülünü Türkiye Halkla İlişkiler Derneği Başkanı Fügen Toksü'nün elinden alan Uludağ Elektrik Dağıtım Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, "Toplam 872 fotoğrafın katıldığı 'gece ve ışık' temalı 'Şehrin Işıkları' fotoğraf yarışması projemizin ödüle layık görülmesinden dolayı çok mutluyuz" diye konuştu.

Bugünlerde ikincisini düzenlenen fotoğraf yarışmasına son katılma tarihinin 10 Haziran olduğunu belirten Yüce, fotoğraf sanatına ilgi duyan tüm amatör ve profesyonel fotoğrafçıları yarışmaya katılmaya davet etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uedaş'a 'Kurumsal İletişim' Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement