UEDAŞ'tan "Şehrin Işıkları" Fotoğraf Yarışması - Son Dakika
Yerel

UEDAŞ'tan "Şehrin Işıkları" Fotoğraf Yarışması

UEDAŞ\'tan "Şehrin Işıkları" Fotoğraf Yarışması

Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ, geçen yıl başlattığı ulusal fotoğraf yarışması 'Şehrin Işıkları'nın bu sene ikincisini düzenliyor.

21.05.2014 12:25  Güncelleme: 12:30

Elektrik dağıtım sektörünün önde gelen firmalarından Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş., geçen yıl başlattığı ulusal fotoğraf yarışması 'Şehrin Işıkları'nın bu sene ikincisini düzenliyor.

Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova'nın elektrik dağıtımını yapan Uludağ Elektrik Dağıtım, projelerini aralıksız sürdürüyor. 'Şehir ve ışık' temalı fotoğraf yarışmasının bu yıl ikincisini düzenleyen firma, şehrin ışıklarını en iyi yansıtan fotoğrafları ve kullanıcıları sürpriz hediyelerle ödüllendirmeye hazırlanıyor.

Başta eğitim olmak üzere, kültür, sanat ve spor faaliyetlerini desteklediklerini belirten Uludağ Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, "UEDAŞ olarak kaliteli elektrik enerjisini vatandaşlarla buluşturmak için yoğun bir çaba gösterirken, aynı zamanda sosyal faaliyetlerimize de ara vermeden devam ediyoruz. Geçen yıl ilki gerçekleştirilen ve Türkiye'ye örnek olan "şehrin ışıkları" ulusal fotoğraf yarışmamızı geleneksel hale getireceğiz" diye konuştu.

Fotoğraf yarışmasına başvuruların başladığını belirten Uludağ Elektrik Dağıtım Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, "Yarışmamıza amatör ve profesyonel fotoğrafçıların ilgisi büyük. 'Hayatın her yerinde' sloganıyla çıktığımız yolculukta özellikle gece ışığın altında ışıl ışıl görünen şehir fotoğraflarının katılabileceği bir yarışma düzenlemek istedik. Yarışmamıza tüm amatör ve profesyonel fotoğraf severler başvuruda bulunabilir" dedi.

Başvurularının internet üzerinden yapılabildiğini ifade eden Yüce, "Ulusal çapta düzenlediğimiz fotoğraf yarışmamızda ülkemizin her yerinden başvuruları alabileceğiz. Yapılacak profesyonel jüri değerlendirmesi sonrasında dereceye giren fotoğraflar ödüllendirilecek" dedi.

Son katılma tarihinin 10 Haziran olduğunu belirten Yüce, "İster dijital fotoğraf makinesi, ister cep telefonuyla çekilmiş görüntüler olsun, en güzel kareleri www.uedas.com.tr/sehrinisiklari adresine yükleyen herkes, birbirinden güzel hediyelerin sahibi olma fırsatını yakalayacak. Yarışmanın birincisini Antalya'da tatil hediyesi ile ödüllendireceğiz. Ayrıca dereceye giren fotoğraflar sergilenme imkanına da sahip olacak. Kampanya hakkında detaylı bilgilere www.uedas.com.tr adresinden ulaşılabilir" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel UEDAŞ'tan 'Şehrin Işıkları' Fotoğraf Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement