Ula'da Binler Terörü Lanetledi - Son Dakika
Yerel

Ula'da Binler Terörü Lanetledi

Ula\'da Binler Terörü Lanetledi

Ula Esnaf ve Sanatkârlar Odası öncülüğünde Ula ve Akyaka Mahallesinde ‘Şehitleri anma, Vatan ve Bayrak’ yürüyüşüne binlerce vatandaş katıldı.

14.09.2015 10:20

Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası öncülüğünde Ula ve Akyaka Mahallesinde 'Şehitleri anma, Vatan ve Bayrak' yürüyüşüne binlerce vatandaş katıldı. Ula girişi eski mezarlık yanında başlayan yürüyüş sloganlar eşliğinde çarşı İçersinden Cumhuriyet Meydanına, burada Atatürk ve şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yine sloganlar eşliğinde Asar'a hareket edildi. Yürüyüş tekrar Cumhuriyet Meydanında son bulunurken terör örgütü tarafından şehit edilen asker, polis ve siviller için dua edilmesinin ardından son buldu.

Yine Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından turistik mahalle Akyaka'da da şehitleri anma ve terörü protesto için yürüyüş gerçekleşti. Atatürk Meydanı'nda başlayan yürüyüş İnişdibi Caddesinden sahile, sahilden Azmak kenarından tekrar Atatürk meydanında son buldu. Burada Şehitler için saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından yürüyüş şehitler için okunan dua ile sona erdi.

Ula Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Kemal Özçelik, hiçbir provakatif eyleme meydan vermeden halk olarak teröre ve teröre destek verenleri kınadıkları söyledi. Özçelik, "Yürüyüşümüze katılım sağlayan, destek veren 7'den 70'e tüm vatandaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Birlik, beraberlik ve huzurumuzu bozmak isteyenlere karşı demokratik tepkimizi gösterdik. Vatan toprağının korunması esnasında haince saldırılarca şehit düşen askerimize, polisimize ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize de şifa diliyorum" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ula'da Binler Terörü Lanetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement