Ula Festivali Başladı - Son Dakika
Yerel

Ula Festivali Başladı

Ula Festivali Başladı

Muğla'nın Ula ilçesinde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Kültür Sanat Festivali başladı.

05.09.2013 14:27  Güncelleme: 14:29

Muğla'nın Ula ilçesinde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Kültür Sanat Festivali başladı. 4-8 Eylül tarihleri arasında devam edecek festival, Kaymakam Ali Yılmaz, Belediye Başkanı Nadi Şenkal, Kavaklıdere Belediye Başkanı Nuray Bozyer, Akyaka Belediye Başkanı Ahmet Çalca, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, AK Parti İl Başkanı Nihat Öztürk, Ula Esnaf Odası Başkanı Kemal Özçelik ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta konuşan Ula Belediye Başkanı Nadi Şenkal, Pazar gününe kadar dolu dolu bir festival yaşayacaklarını söyleyerek, "amacımız bu festivali bundan sonraki kuşaklara aktarmak. Festival bünyesinde resim segirsi, şir gecesi, konserler, bisiklet yarışları, buzağı güzellik yarışması ve Ula'mızın en önemli ulaşım aracı olan ve 7'den 70'e her kesimin kullandığı bisiklet yarışları yapılacak. Beş gün boyunca şirin ilçemiz kültür ve sanat anlamında dolu dolu bir beş gün yaşayacak" dedi.

Ula Kaymakamı Ali Yılmaz ise festivalin birlik ve beraberliğin, kardeşliğin güçlenmesine katkı sunmasını istedi. Festival açılış töreninin ardından yaklaşık 170 bin TL'ye malolan Ula meydanının açılışı Kaymakam, Belediye Başkanı ve AK Parti İl Başkanı tarafından yapılırken, ilk gün Ula insanının kendisini bulduğu resim sergisinin açılışı yapıldı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ula Festivali Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement