Umre'ye Gideceklere Seminer Verildi - Son Dakika
Yerel

Umre'ye Gideceklere Seminer Verildi

Umre\'ye Gideceklere Seminer Verildi

Malatya'dan umreye gidecekler için bilgilendirme semineri düzenledi.

10.01.2014 13:29  Güncelleme: 13:40

Malatya'dan umreye gidecekler için bilgilendirme semineri düzenledi.

İl Müftülüğü'nce Turgut Özal Cami'inde 2013-2014 yılı Diyanet İşleri Başkanlığı Umre Organizasyonu ile Malatya'dan kutsal topraklara umre ibadetini yerine getirmek için gidecek normal 14 günlük 2. umre turuna kayıt yaptıran 179 kişiye yönelik seminer düzenlendi.

Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan seminerde konuşan İl Müftüsü Hacı Yusuf Gül, umre ziyareti hakkında bilgiler verdi.

Gül, "Umre, bizler için büyük bir fırsat ve imkandır, iyi değerlendirilmelidir. Umreye gidecek vatandaşlarımız sağlık-sıhhatini koruyarak manevi atmosferi yaşamalı, kutsal topraklarda kaldıkları süre boyunca ibadetlerini tam bir ihlas ile yerine getirmeli, vakitlerini tövbe ve dua ile geçirmelidirler. Mekke ve Medine'de gönlümüzü Kur'an'a ve Peygamber Efendimiz'e açalım. Vatanımız ve İslam ülkeleri için bolca dua edelim. İbadetleriniz şimdiden makbul olsun inşallah" dedi.

Seminer normal 14 günlük 2. umre turunda kafile başkanı olarak görevlendirilen İl Müftü Yardımcısı Mustafa Kılınç'ın konuşmasının ardından Hac ve Umre İşleri Şube Müdürü Hulusi Kayaduman'ın kutsal yolculukta gerekli olacak idari ve teknik bilgiler vermesiyle sona erdi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Umre'ye Gideceklere Seminer Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement