Üniversite Öğrencilerine Bal Dağıtıldı - Son Dakika
Yerel

Üniversite Öğrencilerine Bal Dağıtıldı

Üniversite Öğrencilerine Bal Dağıtıldı

Ordu Arıcılar Birliği, Ordu Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz bal dağıtımı gerçekleştirildi.

04.04.2013 16:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Arıcılar Birliği, Ordu Üniversitesi öğrencilerine ücretsiz bal dağıtımı gerçekleştirildi.

Ordu Üniversitesi Cumhuriyet Kampüsü içerisinde yer alan Tıp Fakültesi Morfoloji Binası'nda gerçekleştirilen bal dağıtım etkinliğine Ordu Vali Yardımcısı Niyazi Erten, Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun, Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç, Ordu Arıcılar Birliği Başkanı Necati Aydın, Ordu İl Genel Meclis Başkanı Engin Tekintaş ve öğretim üyeleri ile çok sayıda öğrenci katıldı.

40 gramlık kavanozlarda toplam 20 bin kavanoz balın dağıtılacağını söyleyen Ordu Arıcılar Birliği Başkanı Necati Aydın, bu etkinliği orta öğretim seviyesindeki öğrencilere dağıtmak için çalışmalara başladıklarını ancak Sağlık Bakanlığı tarafından buna izin verilmeyince Ordu Üniversitesi Rektörü Tarık Yarılgaç'ın daveti üzerine burada yapmaya karar verdiklerini belirtti.

Ordu Üniversitesi Rektörü Tarık Yarılgaç ise bu etkinlik sayesinde Türkiye'nin hemen hemen her yerinden gelen öğrencilere Ordu'da üretilen balın tanıtımını yaptıklarını ve balın insan vücuduna sağladığı faydaları öğrenciler ile paylaştıklarını söyledi.

Ordu Belediye Başkanı Seyit Torun'da yaptığı konuşmada Ordu arıcılarının sadece Türkiye içerisinde değil, artık uluslararası platformda da söz sahibi olduğunu vurguladı.

Toplam 20 bin kavanoz balın dağıtımı için önümüzdeki günlerde Ünye ve Fatsa'da bulunan yüksek okullarda da etkinlikler düzenleneceği bilgisi verildi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversite Öğrencilerine Bal Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement