Urfaspor, Fethiye'yi Fethetti - Son Dakika
Yerel

Urfaspor, Fethiye'yi Fethetti

Urfaspor, Fethiye\'yi Fethetti

Teknik Hoca Raşit Çetiner'in istifasının ardından ilk maçına çıkan Şanlıurfaspor, bu akşam Fethiyespor deplasmanında sevinen taraf oldu.

22.09.2013 22:23

Teknik Direktör Raşit Çetiner'in istifasının ardından ilk maçına çıkan Şanlıurfaspor, bu hafta grubun istikrarsız takımlarından Fethiyespor'a konuk oldu. Son dönemlerdeki kötü gidişatına dur demek isteyen kulüp gerek moral bozukluğunu gerekse taraftarının desteğini kazanmak için söz verdiği galibiyeti bu akşam aldı.

İlk yarıyı 2-0 önde kapatan ve ikinci yarıda taraftarını sinir krizlerine koyan Şanlıurfaspor'da tecrübeli kaleci Fevzi'nin de başarısı ile sahadan galip ayrılan taraf oldu. İlk yarıda 8. Dakikada Murat Kayalı ve

40. dakikada İsmail Haktan Odabaşı'nın golü ile izleyenlerin yoğun alkışını alan Şanlıurfaspor, 28. dakikada ise penaltı kaçırdı. İkinci yarıda daha rahat bir oyun sergileyen ekip, rakip oyuncu Onur Okan'ın 49. Dakikada kaydettiği gol ile sıkıntı yaşamaya başladı. Ardından toparlanan sarı yeşilli futbolcular, gol için ataklara çıkan Fethiyespor'un açığını değerlendirerek üçüncü golünü buldu.

71. dakikada Abdulhamit'in ikinci sarı kartı ile oyundan çıkmasının da verdiği sıkıntıya rağmen Urfasporlu oyuncular, 76. Dakikada yine İsmail Haktan'ın golü ile skoru 3-1 yaptı. İlerleyen dakikalarda rakibinin baskısını kontrollü bir şekilde karşılayan Şanlıurfaspor son skoru korumasını bildi. Maç 3-1 Urfaspor'un üstünlüğü ile sona erdi.

(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Urfaspor, Fethiye'yi Fethetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement