Vali Ahmet Okur, Uşak'ta Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Vali Ahmet Okur, Uşak'ta Göreve Başladı

Vali Ahmet Okur, Uşak\'ta Göreve Başladı

Bakanlar Kurulu’nun 03 Ağustos 2015 tarihli ve 2015/7991 Sayılı Kararnamesiyle Uşak Valiliğine atanan Vali Ahmet Okur görevine başladı.

02.09.2015 22:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakanlar Kurulu'nun 03 Ağustos 2015 tarihli ve 2015/7991 Sayılı Kararnamesiyle Uşak Valiliğine atanan Vali Ahmet Okur görevine başladı.

Vali Okur, Hükümet Konağı'na gelişinde Vali Vekili İsmail Gürsoy, İl Jandarma Komutanı Vekili J. Yarbay Rıza Keskin, Belediye Başkanı Nurullah Cahan, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, diğer protokol üyeleri, valilik çalışanları, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Karşılamanın ardından makamına geçen Vali Okur, basın mensuplarına yaptığı açıklamada Uşak ilinde görev yapacak olmaktan ve vatandaşlara hizmet etmekten büyük onur duyduğunu ifade etti.

Vali Okur konuşmasının devamında şunları söyledi: "Her geçen gün gelişmesi, kalkınması ve fark edilirliğinin artmasıyla ilgili güzel haberlerini duyduğum; Aşıklar şehri, Horasan Erenlerinin mesken tuttuğu, irşad vazifelerini yürüttüğü, ilkler şehri unvanlarıyla anılan Uşak ilimizde görev yapacak olmaktan, sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk ve kıvanç duyduğumu belirtmek istiyorum. Vali olarak atandığım bu şehirde göreve başladığım şu an itibariyle; birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, tarih, kültür, sanayi ve bilim şehri Uşak'a hizmet etmek, şehrimizi ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan daha da kalkındırabilmek için mesai mefhumu gözetmeksizin inşallah hep birlikte bir ekip ruhuyla çalışacağız. Şehrimizin iyi ve avantajlı yönlerini ön plana çıkarırken, sahip olduğumuz ancak göstereceğimiz çabayla daha iyi bir seviyeye gelecek potansiyel değerlerimizi de hep birlikte şehrimiz ve ülkemiz menfaatine sunacağız. Öncelik sırasına bakarak, aciliyetini hep birlikte değerlendirerek, tüm görüş ve önerilere değer vererek ilimiz, ilçelerimiz ve tüm köylerimizi kapsayacak şekilde tespit ettiğimiz meselelerin çözüm yollarını araştıracak, yeni proje ve fikirlerle; zaman kaybetmeden Uşak'ı daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmek için el birliği yapacağız. Devam eden projeleri takip ederek en kısa sürede tamamlanmasını, ihtiyaca, bütçe ve imkanlara göre de yeni projeler başlatılmasını arzu etmekteyim. İlimizde bugüne kadar görev yapan Valilerimize, şehrimize yapmış oldukları değerli hizmetlerden dolayı huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Şunu özellikle vurgulamak isterim ki bizler milletçe birlik ve beraberlik içinde hareket ederken; temel düsturumuz 'Milleti yaşat ki, Devlet yaşasın' prensibi olacaktır. Bu kapılar vatandaşlarımıza, kalbi ve gönül Uşak'a hizmet etmek isteyen, bir fikri bir teklifi olan herkese sonuna kadar açık olacaktır. Şahsımı bu göreve layık gören Hükümetimize ve Devletime şükranlarımı sunuyorum. Bize güvenenlerin beklentilerini boşa çıkarmamak tüm bilgi birikimim ve tecrübemle çalışacağım. Hak ve adalet çerçevesinde, hukuka uygun bir şekilde; kamu hizmetlerinde vatandaş memnuniyetini sağlamak, hizmetleri etkin, verimli ve süratli bir şekilde yerine getirmek üzere görev yapacağımın bilinmesini arzu ediyorum. Uşak ilimize gelişimdeki sıcak karşılamanız ve samimi teveccühleriniz için teşekkür ediyorum. Kıymetli vatandaşlarımız bilsinler ki burada bir Uşaklı kardeşiniz var. Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın, yar ve yardımcımız olsun, Allah mahcup etmesin."

Vali Ahmet Okur, konuşmasının ardından basın mensuplarının yönelttiği soruları cevaplandırdı. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Ahmet Okur, Uşak'ta Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement