Vali Büyükersoy Bulanık'ta - Son Dakika
Yerel

Vali Büyükersoy Bulanık'ta

Vali Büyükersoy Bulanık\'ta

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı ile Muş'ta eksik olan bütün hizmetleri yerine getirmek için gayret sarf edeceklerini açıkladı.

29.05.2013 12:29

Muş Valisi Vedat Büyükersoy, vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı ile Muş'ta eksik olan bütün hizmetleri yerine getirmek için gayret sarf edeceklerini açıkladı.

Valiler kararnamesi ile Muş'a atanan Vali Vedat Büyükersoy, il merkezi ve ilçelerde gezilerini sürdürüyor.

Muş'un Varto ve Malazgirt ilçelerini ziyaret eden Vali Vedat Büyükersoy, Bulanık ilçesini de ziyaret ederek, Kaymakam Ferit Görükmez ve Belediye Başkanı Ziya Akkaya'yadan ilçe hakkında bilgi aldı.

Vali Vedat Büyükersoy, Bulanık'ta kaymakam, belediye başkanı, kurum müdürleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek, yeni atandığını bunun için ilk etapta Muş'a bütünü ile tanımak istediğini vurguladı. Büyükersoy, "İlk olarak ilimizi tanıyıp vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Bu arada ilçelerimizin ve vatandaşlarımızın eksikliklerini de tespit etmiş olacağız. Vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı ile eğitimden, sağlığa, ekonomiden, kültürel gelişmeye ilimizin bütün eksikliklerini tespit edip gidereceğiz. Başta vatandaşlarımız olmak üzere mesai arkadaşlarımızla koordineli bir şekilde çalışıp, kapılarımızı sürekli olarak halkımıza açık tutacağız" ifadelerini kullandı.

Bulanık Belediye Başkanı Ziya Akkaya ise, Vali Büyükersoy'un ziyaretinden duymuş olduğu memnuniyeti dile getirerek, böylesi bir süreçte halkla bütünleşme düşüncesi taşıyan bir idarecinin Muş'ta bulunmasının büyük bir şans olduğunu belirtti.

Öte yandan Vali Büyükersoy, il merkezinde de Sivil Toplum Kuruluşları temsilcilerini kabul ederek, iade-i ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor. Vali Vedat Büyükersoy, bazı kurumların çalışmalarını yerinde incelemeye giderken, yol üstü vatandaşlarla kahvehanelerde ve evlerinin önünde bir araya gelip, sorun ve sıkıntılarını dinliyor. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Büyükersoy Bulanık'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement