Vali Canbolat'tan Sağlık Kuruluşlarına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Canbolat'tan Sağlık Kuruluşlarına Ziyaret

Vali Canbolat\'tan Sağlık Kuruluşlarına Ziyaret

Vali Yakup Canbolat, kentteki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

18.06.2014 14:27

Vali Yakup Canbolat, kentteki sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Canbolat, Yardımcısı Mustafa Temiz ile İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Tülay Mızraklı'yı makamında ziyaret etti.

Ardından Devlet Hastanesine geçen Canbolat, kurum binası önünde Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Hakan Türk, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Sönmez ve birim müdürleri tarafından karşılandı.

Burada kentteki sağlık kuruluşlarının yöneticileriyle bir araya gelen Canbolat, kurum personelleriyle tanışmak ve yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi almak amacıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiğini söyledi.

Sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek yaptıkları hizmetler hakkında bilgi almak istediğini dile getiren Canbolat, görev süresi boyunca hep birlikte çalışarak güzel hizmetler gerçekleştireceklerini dile getirdi.

Toplantıda, Türk ve Mızraklı, sağlık kuruşları olarak yaptıkları ve yapacakları hizmetler hakkında Canbolat'a bilgi verdi.

Toplantıdan sonra hastanedeki değişik servislerde tedavi gören hastaları da ziyaret eden Canpolat, ardından Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret etti.

Aşağı Merzan Mahallesi'nde yapımı devam eden iki katlı sağlık ocağı inşaatında da incelemelerde bulunan Canpolat, çalışmalar hakkında yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. - Hakkari

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Canbolat'tan Sağlık Kuruluşlarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement