Vali Demirtaş'tan Şehit Polislerin Ailelerine Taziye Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Demirtaş'tan Şehit Polislerin Ailelerine Taziye Ziyareti

Vali Demirtaş\'tan Şehit Polislerin Ailelerine Taziye Ziyareti

Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, İstanbul Beşiktaş’taki bombalı araç ve canlı bomba ile gerçekleştirilen hain terör saldırısında şehit olan polis memurları Adem Oğuz ve Mehmet Atıcı’nın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

13.12.2016 13:53

Adana Valisi Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, İstanbul Beşiktaş'taki bombalı araç ve canlı bomba ile gerçekleştirilen hain terör saldırısında şehit olan polis memurları Adem Oğuz ve Mehmet Atıcı'nın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Vali Mahmut Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, ilk olarak şehit polis memuru Adem Oğuz'un Belediye Evleri Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret etti.

Şehide Allah'tan rahmet, ailesine de başsağlığı dileyen Vali Demirtaş, daima şehit ailelerin yanlarında olarak, onların acılarını paylaştıklarını, ülkenin birliğini ve bütünlüğünü hiçbir şekilde hainlerin bozamayacağını söyledi.

Baba Ali Oğuz ise ziyaretten dolayı Vali Demirtaş'a teşekkür ederek, "Vatan sağ olsun" dedi.

Vali Demirtaş ve eşi Beyhan Demirtaş, daha sonra şehit polis memuru Mehmet Atıcı'nın İmamoğlu elçesi Fatih Mahallesi'ndeki ailesini ziyaret etti.

Vali Demirtaş, burada yaptığı konuşmasında, şehidin babası İsmail Atıcı'ya başsağlığı dileğinde bulunarak, şehidin ailesine her zaman destek olacaklarının belirtti.

Baba İsmail Atıcı ise başta Vali Demirtaş olmak üzere, kendilerine yardımcı olan herkese teşekkür etti.

Ziyaretler tüm şehitlerin ruhuna okunan Kur'an-ı Kerim ve yapılan duaların ardından son buldu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Demirtaş'tan Şehit Polislerin Ailelerine Taziye Ziyareti - Son Dakika


Advertisement