Vali Güvençer Misafirlerini Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Vali Güvençer Misafirlerini Ağırladı

Vali Güvençer Misafirlerini Ağırladı

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan ve parti yönetimi, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve belediye meclis üyeleri, Vestel CEO’su Turan Erdoğan, Yiğitbaşı Vakfı Başkanı Sefer Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret ederek Manisa’daki görevinin hayırlı olmasını diledi.

14.07.2016 16:49

AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan ve parti yönetimi, Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve belediye meclis üyeleri, Vestel CEO'su Turan Erdoğan, Yiğitbaşı Vakfı Başkanı Sefer Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'i ziyaret ederek Manisa'daki görevinin hayırlı olmasını diledi.

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer'e hoş geldin ziyaretleri devam ediyor. Vali Güvençer'i ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan, "Sayın Valim şehrimize hoş geldiniz. Allah güzel hizmetler yapmak nasip etsin inşallah. Manisa sanayisiyle, turizmiyle, tarımıyla Ege'nin en güzel şehirlerinden bir tanesidir.Buraya gelenler, burada hayal edipte yapamayacağınız hiçbir şeyler olmaz derler Bir de alışkanlık yapar, buraya gelen pek gitmek istemez. Yeni görevinizin hayırlı ve başarılı olmasını dileriz" dedi.

Vali Güvençer'i ziyaret eden bir başka isim de Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk oldu. Başkan Selçuk, gündemin doluluğundan dolayı ziyareti daha önce yapamadıklarını ifade ederek, bayramdan sonra bu ziyareti parti yönetim kurulu üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte ifa ettiklerini, belirterek, ilçelerinin problemleri ile ilgili neler yapılabileceği konusunda kısa bir istişarede bulunacaklarını söyledi.

Vali Güvençer de ziyaretlerden duyduğu memnuniyetini ifade ederek nezaketleri nedeniyle konuklarına teşekkür etti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Güvençer Misafirlerini Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement