Vali Karaloğlu'dan Stk'larla İş Birliği Mesajı - Son Dakika
Yerel

Vali Karaloğlu'dan Stk'larla İş Birliği Mesajı

Vali Karaloğlu\'dan Stk\'larla İş Birliği Mesajı

Vali Münir Karaloğlu, Bursa'da sivil toplum örgütlerinin güçlü ve hareketli olduğunu belirterek, "Bu bizim işimizi da kolaylaştırıyor" dedi.

10.09.2013 18:06

Vali Münir Karaloğlu, Bursa'da sivil toplum örgütlerinin güçlü ve hareketli olduğunu belirterek, "Bu bizim işimizi da kolaylaştırıyor" dedi.

Marmara ve Kuzey Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu (MAKSİFED) Başkanı Bahadır Özgün ve yönetim kurulu üyeleri, Vali Münir Karaloğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. MAKSİFED Başkanı Bahadır Özgün, Bursa'ya yeni tayin olan Vali Karaloğlu'na görevinde başarılar dileyerek, Bursa için her alanda iş birliği yapmaya hazır olduklarını söyledi. MAKSİFED hakkında bilgi veren Özgün, "Sayın valimizi ziyaret ederek, görevinde başarılar dilemek istedik. Bursa bizim için önemli bir şehir. MAKSİFED olarak her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.

Ziyarette iş adamı Yalçın Aras, kendi kaleme aldığı 'Hayalden Gerçeğe NOSAB' isimli kitabı Vali Karaloğlu'na hediye etti.

MAKSİFED'in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu kaydeden Vali Münir Karaloğlu, "Bursa'da sivil toplum canlı ve hareketli. Sivil toplumun güçlü olması her zaman yöneticinin işini kolaylaştırır. STK'larla Bursa'yı daha iyi noktaya taşımanın mücadelesini vereceğiz" diye konuştu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Karaloğlu'dan Stk'larla İş Birliği Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement