Vali Kolat, Hizmete Giren Anjiyo Merkezi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Kolat, Hizmete Giren Anjiyo Merkezi'ni Ziyaret Etti

Vali Kolat, Hizmete Giren Anjiyo Merkezi\'ni Ziyaret Etti

Yüksek İhtisas Hastanesi yeni binasına taşına Anjiyo Merkezi yeniden hizmete açıldı.

27.08.2013 14:40

Yüksek İhtisas Hastanesi yeni binasına taşına Anjiyo Merkezi yeniden hizmete açıldı.

Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Yüksek İhtisas Hastanesinin yeni binasına taşınan Anjiyo Merkezinde incelemelerde bulunarak açılışını gerçekleştirdi. Kardiyoloji Uzmanı Hakan Aksoy'dan anjiyo merkezi hakkında bilgiler alan Vali Kolat, Anjiyo Merkezinin hizmete açılmasıyla birlikte hastaların Ankara'ya gitmelerine gerek kalmayacağına dikkat çekti.

Yeni hastanede yeni düzenlemelerin yapıldığını ve hastaların daha iyi hizmet almaları için gerekli tüm çalışmaların tamamlandığını kaydeden Kolat, önümüzdeki günlerde de fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezinin açılışının yapılacağını belirtti.

Vali Kolat, "İnşallah Eylül ayı içerisinde tüm taşınma işlemleri tamamlanarak yeni binada hizmetler sürecek. Güzel bir hastane oldu. Fiziki alt yapısıyla, teknolojik ve modern imkanlarıyla kent ve bölge halkına hizmet verecek. Yüksek İhtisas Hastanesi 400 yatağıyla ilimize büyük bir hizmet vermekteydi yeni hizmet binasında 300 yatağında hizmete girmesiyle 700 yatak kapasitesine ulaşacak. Emeği geçenlere ve bu hastanenin Kırıkkale'ye kazandırılmasında katkısı bulunanlara müteşekkiriz. Biz çok hasta istemiyoruz, Allah hastalık vermesin ama hastanesiz ve doktorsuz da bırakmasın" dedi.

İncelemelere, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırıkkale Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Dilek Öztaş ile sağlık çalışanları katıldı. - KIRIKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Kolat, Hizmete Giren Anjiyo Merkezi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement