Vali Orhan Düzgün 30 Mart'ta Görevleri Sona Erecek Olan İgm Üyeleri ile Yemekte Buluştu - Son Dakika
Yerel

Vali Orhan Düzgün 30 Mart'ta Görevleri Sona Erecek Olan İgm Üyeleri ile Yemekte Buluştu

Vali Orhan Düzgün 30 Mart\'ta Görevleri Sona Erecek Olan İgm Üyeleri ile Yemekte Buluştu

Vali Orhan Düzgün, Mart ayı sonrasında kapanacak olan İl Özel İdaresi'nin çalışanları ve İl Genel Meclisi'nin üyeleri ile yemekte buluştu.

04.03.2014 16:21

Vali Orhan Düzgün, Mart ayı sonrasında kapanacak olan İl Özel İdaresi'nin çalışanları ve İl Genel Meclisi'nin üyeleri ile yemekte buluştu.

Yemekte bir konuşma yapan Vali Orhan Düzgün, "Türk İdare Tarihinde 1.5 asırlık geçmişi olan İl Özel İdaresi kapanacak. Bu uygulamada başarı olursa kalan 51 vilayetteki İl Özel İdaresi'nin durumu da görüşülecek" dedi.

Vali Düzgün, "Memuriyet hayatına İl Özel İdaresi'nde başlayan çalışanlara da teşekkür ediyorum. Personelin önemli bir kısmı Büyükşehir Belediyesi bünyesine alınacak. Kadrosu uygun olmayanlar da zamanla diğer kamu kuruluşlarına yerleştirilecek. Son kez seçilmiş olan ve görevleri sona erecek olan İl Genel Meclisi üyelerine de verdikleri hizmetlerden ötürü teşekkür ederim" diye konuştu.

İl Genel Meclisi Başkanı Sadettin Aydın ise yaptığı konuşmasında, "30 ilde Mart ayı itibari ile İl Özel İdaresi ve İl Genel Meclisinin görevleri son bulacak. 2009 yılından günümüze kadar İl Özel İdaresinin imkanlarını en iyi şekilde kullanarak köylerimize hizmet etmeye çalıştık. Çalışmalarımızda 400 köyümüzün yolu asfaltlandı. 3.5 milyon metrekarelik kilitli parke döşeyerek köylerimizi çamurdan kurtardık" ifadesinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Orhan Düzgün tarafından İl Genel Meclisi Üyeleri ve İl Özel İdaresi yetkililerine plaket verildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Orhan Düzgün 30 Mart'ta Görevleri Sona Erecek Olan İgm Üyeleri ile Yemekte Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement