Vali Şahin, Olay Yerini İnceledi - Son Dakika
Yerel

Vali Şahin, Olay Yerini İnceledi

Vali Şahin, Olay Yerini İnceledi

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, bu sabah Keşap İlçesi Güneyköy Köyü'ne gelerek, evi kabaran dere suları ile çöken Emine Şahin'i aramak için sürdürülen çalışmaları izledi.

23.07.2011 16:50

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, bu sabah Keşap İlçesi Güneyköy Köyü'ne gelerek, evi kabaran dere suları ile çöken Emine Şahin'i aramak için sürdürülen çalışmaları izledi. Vali Şahin, 4 saat devam eden sağanak yağışın, 2'si köyler, 2'si de ilçelerde olmak üzere 4 evin hasar görmesine neden olduğunu söyledi.

Vali Şahin, daha sonra Emine Şahin'in cesedinin denizde bulunduğu haberini aldı. Vali Şahin, Kargın Deresi kenarındaki evin yükselen dere suyu ile yıkıldığını söyledi. Şahin, "Emine Şahin'in cesedi bulundu. Sarvan Köyü'nde de yaşlı bir adam hayatını kaybetti. Karabulduk beldemizde 50 misafir mahsur kalmıştı, kurtarıldı. Yol halen kapalı. Ancak açılmaya çalışıyor. Geçmiş olsun diyorum, başsağlığı diliyorum" diye konuştu.

Güneyköy Köyü'nde evinin çökmesi sonucu hayatını kaybeden Emine Şahin'in evinin hemen yakınında evi bulunan akrabası Nimet Şahin, dün öğleden sonra birlikte il merkezinden köye geldiklerini anlattı. Şahin, "Geldikten bir saat sonra sular yükseldi. Aradım ama cevap vermedi. 'Sel gelir evden çıkalım' diyecektim. Dışarı çıktım. Dere suyu eve vuruyordu. Kaçtım" dedi. Aynı yerde evi olan ve Emine Şahin'in olay öncesi bahçede çalıştığını söyleyen Yılmaz Şahin de ekmek almak için evden ayrıldığını belirtti. Şahin, "Yarım saat sonra döndüğümde ev yıkılmıştı" diye konuştu.

KALP HASTASI YAŞLI ADAM ÖLÜ BULUNDU

Bu arada, Giresun merkeze bağlı Sarvan Köyü Ağalı Mahallesi'nde oturan ve kalp hastası olduğu öğrenilen 79 yaşındaki Hüseyin Sıtkı Cebeci'nin cesedi de dün gece, evinden yaklaşık 200 metre uzaklıkta bir toprak yığınında bulundu. Dün sabah saat 10. 00'da evinden ayrılan Cebeci'nin, kalp rahatsızlığı nedeniyle mi yoksa sel sularına kapılarak mı öldüğü henüz açıklığa kavuşmadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Vali Şahin, Olay Yerini İnceledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement