Vali Saran İftarını Mehmetçikle Açtı - Son Dakika
Yerel

Vali Saran İftarını Mehmetçikle Açtı

Vali Saran İftarını Mehmetçikle Açtı

Malatya Valisi Doç.Dr.Ulvi Saran, iftarını Mehmetçikle birlikte açtı.

01.08.2012 12:58

Malatya Valisi Doç. Dr. Ulvi Saran, iftarını Mehmetçikle birlikte açtı.

Vali Saran, Yeşilyurt Kaymakamı İlhan Abay, İl jandarma Komutanı Albay Hasan Aksoy ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ahmet Arıcan ile birlikte Yeşilyurt ilçesi Cumhuriyet Örnekköy Jandarma Karakolu'nu ziyaret ederek, Karakol Komutanı J.Kd.Bçvş. Metin Çelik'ten brifing alıp askerlerle birlikte iftar açtı. Saran, burada yaptığı konuşmada, "Bizler, sizler sayesinde burada huzur ve güven içerisinde bu iftar sofrasının etrafında toplandık. Asker ocağındaki görevlerinizi tamamladıktan sonra sağlık ve huzur içerisinde baba ocağınıza döneceksiniz. Sizlere görevinizde başarılar diler, teşekkür ederim" dedi.

İftar sonrası yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle askerlere bayram harçlığı veren Saran, Mehmetçikle birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi. Bir süre Kaymakam Abay ve komutanlarla sohbet eden Vali Saran, Jandarma Er Gökhan Kayık'ın ailesini telefonla arayarak, baba İhsan Kayık'la görüştü. Saran, bu sürpriz telefonla kendisi tanıttıktan sonra baba Kayık'a, "Evlatlarınız, sizlerin bizlere birer emanetidir. Görevlerini tamamladıktan sonra sağlık ve sıhhat içerisinde emanetlerinizi sizlere geri vereceğiz. Kendileri için hiçbir endişe duymayınız. Burada huzur ve güven içerisinde vatani görevlerini yapmaktadırlar" diye konuştu.

Daha sonra asker babası İhsan Kayık, Albay Aksoy ve Kaymakam Abay ile görüştü. Babası ile görüşen asker Gökhan Kayık ise, bu sürprizden çok mutlu olduğunu belirterek, "Sayın Valimize çok teşekkür ederim. Beni ve ailemi çok mutlu etti. Benim için güzel bir bayram hediyesi oldu" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Saran İftarını Mehmetçikle Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement