Vali Savaş, Zirve Gündüzalp Ortaokulu'nu Açtı - Son Dakika
Yerel

Vali Savaş, Zirve Gündüzalp Ortaokulu'nu Açtı

Vali Savaş, Zirve Gündüzalp Ortaokulu\'nu Açtı

Turgutlu'da birçok hayırsever ve eğitim gönüllüsünün maddi, manevi destekleriyle inşa edilen Özel Zirve Gündüzalp Ortaokulunun açılışı bugün Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'ın katılımıyla yapıldı.

27.11.2013 17:28

Turgutlu'da birçok hayırsever ve eğitim gönüllüsünün maddi, manevi destekleriyle inşa edilen Özel Zirve Gündüzalp Ortaokulunun açılışı bugün Manisa Valisi Abdurrahman Savaş'ın katılımıyla yapıldı. Açılış törenine Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, Turgutlu Kaymakamı Nazmi Günlü, Manisa İl Milli Eğitim Müdürü İbrahim Mustafa Altınsoy, Turgutlu İlçe Emniyet Müdürü Veli Göçemen, Turgutlu Jandarma Komutanı Levent Türker, Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Özel Baran Eğitim Kurumları Şirket Müdürü Alpay Orhan, Özel Zirve Gündüzalp Ortaokul Müdürü Yusuf Karakaya, daire müdürleri, oda başkanları, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

30 dönüm arazinin 7 dönümüne kurulan okul 450 öğrenci kapasitesine sahip, şuanda 285 öğrencinin eğitim gördüğü kurumun 2'nci etap çalışmalarında ilk okul ve ana okulu inşa edilecek. Turgutlu Ergenekon Mahallesi İsmail Deresi üzerinde faaliyet gösteren okula destek veren Kaymakam Günlü, Belediye Başkanı Orhan, Lezita A.Ş. adına Süleyman Aktop ve işadamı Ali Pınar'a vali Savaş teşekkür plaketi verdi. Açılış kurdelesi kesilen okulun sınıflarını gezen Savaş eğitimcilerden ve okul müdürü Yusuf Karakaya'dan detaylı bilgiler aldı.

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, "Bu okullarda milli eğitimin yanı sıra manevi eğitim de veriliyor ve bu okullarda vatanını, milletini seven nesiller yetişiyor" dedi.

Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, "Eğitim tarihin her döneminde en öncelikli olgu olmuştur. Son yıllarda devlet bünyesinde en fazla ödenek ayrılan sektör eğitim ve buna ek olarak hayırseverlerinde desteğiyle ülkemizde önemli eğitim hamleleri yapıldı. 28-29 Kasım tarihlerinde LGS sınavına girecek tüm Manisa'daki 8'nci sınıf öğrencilerine başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Savaş, Zirve Gündüzalp Ortaokulu'nu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement