Vali Tapsız, Beşir Derneği'nin İftar Yemeğine Katıldı - Son Dakika
Yerel

Vali Tapsız, Beşir Derneği'nin İftar Yemeğine Katıldı

Vali Tapsız, Beşir Derneği\'nin İftar Yemeğine Katıldı

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Beşir Derneği tarafından Şeyh Muhammed Bedevi Hazretleri'nde Ramazan dolayısıyla hazırlanan iftar programına katıldı.

17.07.2013 12:59

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, Beşir Derneği tarafından Şeyh Muhammed Bedevi Hazretleri'nde Ramazan dolayısıyla hazırlanan iftar programına katıldı.

Vali Tapsız, iftar öncesi Şeyh Muhammed Bedevi Türbesi'ni ziyarete gelen ve iftarını burada açacak olan ailelerin yanlarına giderek ailelerle sohbet etti.

Vali Süleyman Tapsız'a yakın ilgi gösteren ailelerden bazıları ilk kez halkın içerisinde bir Vali gördüklerini, bu nedenle şaşkınlıklarını gizleyemediklerini ifade etti.

Beşir Derneği tarafından hazırlanan iftar yemeğine; Vali Süleyman Tapsız, Kilis İl Müftüsü Mehmet Cüneyt Kavşut, Kilis Orman İşletme Müdürü Cesim Karadağ ve 150'ye yakın misafir katıldı.

Beşir Derneği ve derneğin Kilis'te yaptığı çalışmalar hakkında Kilis Temsilcisi Doç. Dr. Murat Oduncuoğlu'ndan bilgiler alan Vali Tapsız, konuyla ilgili görüşlerini ve tavsiyelerini iletti.

İftar programının Ramazan ayı boyunca devam edeceğini ifade eden dernek yetkilileri, bütün Kilislilerin ve Suriyelilerin iftar sofrasına davetli olduğunu belirtti.

Vali Tapsız, iftar yemeği sonrası Şeyh Muhammed Bedevi Türbesi'ni ve çevresini inceledi. Ayrıca Beşir Derneği'nin yaptığı çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti ve teşekkürlerini belirterek programdan ayrıldı. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Tapsız, Beşir Derneği'nin İftar Yemeğine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement