Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, İl Emniyet Müdürü Mustafa Şahin'i, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Savaş Özaydemir'i ve Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan'ı makamlarında ziyaret etti.
İlk olarak Vali Tuna, Aksaray Emniyet Müdürü iken, İçişleri Bakanlığının kararıyla Eskişehir Emniyet Müdürlüğüne atanan Mustafa Şahin'i makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı olmasını diledi. Eskişehir'in huzuru ve asayişi için çalışacaklarını belirten Müdür Şahin, Eskişehir halkı ile iç içe olacaklarını belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Emniyet Müdürlüğü'ndeki ziyaretinin ardından geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurul seçimlerinde tekrar ESO Başkanlığına seçilerek güven tazeleyen Savaş Özaydemir'i ziyaret eden Vali Tuna, Başkan Özaydemir'e ve yeni yönetim kurulu üyelerine iyi dileklerini sundu. Başkan Özaydemir ise, Vali Tuna'ya iyi dilekleri için teşekkür ederek, Eskişehir Sanayi Odasının çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Vali Tuna, daha sonra Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyeliğine seçilen Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan'a kutlama ziyaretinde bulundu. Vali Tuna ziyarette, TOBB yönetim kurulu üyeliğine seçilen Başkan Karacan'ı kutlayarak, yeni dönemde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Karacan, Eskişehir ticaret ve sanayisini ülkemiz ekonomisinin en büyük çatı kuruluşu olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği yönetiminde temsil etmekten gurur duyduğunu söyledi. - ESKİŞEHİR
Son Dakika › Yerel › Vali Tuna'dan Hayırlı Olsun Ziyaretleri - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?