Vali ve Başkanın Eşleri Vatandaşın Sofrasına Konuk Oldu - Son Dakika
Yerel

Vali ve Başkanın Eşleri Vatandaşın Sofrasına Konuk Oldu

Vali ve Başkanın Eşleri Vatandaşın Sofrasına Konuk Oldu

Adana Valisi Mustafa Büyük’ün eşi Emine Hayriye Büyük, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan’ın eşi Mehtap Çelikcan ile birlikte Şehit Erkut Akbay Mahallesi’nde Naciye İşçi’nin evinde iftar açtılar.

12.07.2015 12:10

Adana Valisi Mustafa Büyük'ün eşi Emine Hayriye Büyük, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın eşi Mehtap Çelikcan ile birlikte Şehit Erkut Akbay Mahallesi'nde Naciye İşçi'nin evinde iftar açtılar.

Yüreğir Belediye Meclis Üyeleri Aslıhan Yavuz ve Fatma Evcimik'inde katıldığı iftar programında ev sahipleri sürpriz ziyarete çok şaşırdıklarını belirttiler.

Böyle bir ziyareti hiç beklemediklerini belirten ailenin en büyük bireyi olan 78 yaşındaki Naciye İşçi, "Aynı evde oğlum, gelinim ve torunlarımızla birlikte oturuyoruz. Oğlum Tüberküloz hastası, gelinim günlük temizlik işlerine gidip geçimlerimizi sağlamaya çalışıyor. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Bizleri çok memnun ettiniz" diyerek memnuniyetlerini belirttiler.

Adana Valisi Mustafa Büyük'ün eşi Emine Hayriye Büyük ve Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan'ın eşi Mehtap Çelikcan aileye ve çocuklara sürpriz hediyelerle mutlu ettiler.

Acıların ve sevinçlerin paylaşıldığı zaman daha anlamlı olduğunu belirten Büyük ve Çelikcan, devletin sıcak elinin her zaman vatandaşların yanında olduğunun bilinmesini istediler. Büyük ve Çelikcan, ailenin yaklaşan Ramazan Bayramını da kutlayıp bayramlık hediyelerini sundular. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali ve Başkanın Eşleri Vatandaşın Sofrasına Konuk Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement