Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı

Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı

Aksaray’da vali yardımcıları ve kaymakamlar toplantısı Vali Şeref Ataklı başkanlığında Ortaköy İlçesinde gerçekleştirildi.

11.04.2015 14:59

Aksaray'da vali yardımcıları ve kaymakamlar toplantısı Vali Şeref Ataklı başkanlığında Ortaköy İlçesinde gerçekleştirildi.

Kaymakamlık Toplantı Salonunda yapılan toplantı sonunda açıklamada bulunan Vali Şeref Ataklı, 2015 yılı bütçe planlaması ile eksikliklerin büyük oranda giderileceğini söyledi.

Toplantıda 2015 yılı yatırım programında yer alan konuları ve son durumlarını değerlendirdiklerini ifade eden Vali Ataklı, özellikle İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğince köylerde gerçekleştirilecek programları görüştüklerini ifade etti. Vali Ataklı, "Bu yıl bütçe imkanlarımızın geçmiş yıllara göre daha iyi olduğunu görüyoruz. Yatırım bütçemiz bu anlamda daha önemli işler yapmamıza imkan tanıyor. Özellikle köy ziyaretlerimizde muhtarla ve vatandaşlarımızın talep ettiği parke taşı uygulamasını bu yıl çok geniş bir şekilde yapıyoruz. İhtiyacın önemli bir kısmını bu yıl karşılamış olacağız. İçme suyu ile ilgili eksiklikleri önemli oranda gideriyoruz. İlçeler ve merkeze bağlı köylerde içme suyu deposu yenileme, bakım- onarım çalışmalarını tümünü bu yıl gerçekleştirmiş olacağız" dedi.

Toplantıya Vali Yardımcıları Şahin Bayhan, Kubilay Ant, Tolga Polat, Ortaköy Kaymakamı Harun Başıbüyük, Güzelyurt Kaymakamı Mustafa Duruk, Ağaçören Kaymakamı Murat Aydın, Sarıyahşi Kaymakamı Veysel Çam ile İl Özel İdare Genel Sekreteri Ramazan Altundağ katıldı. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yardımcıları ve Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement