Gümüşhane Valisi Yavuz Kürtün'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Gümüşhane Valisi Yavuz Kürtün'de İncelemelerde Bulundu

Gümüşhane Valisi Yavuz Kürtün\'de İncelemelerde Bulundu

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Kürtün ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

06.11.2014 12:28  Güncelleme: 12:56

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Kürtün ilçesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İl Garnizon Komutanı Albay Erdal Eren, Vali Yardımcıları İsmail Özkan, Şenol Turan ve Emniyet Müdürü Orhan Kar ile ilk olarak Kürtün Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Yavuz, Kaymakam Enver Özderin'den ilçenin genel durumu hakkında brifing aldı.

Ardından Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Yavuz, yeni yapılan müdürlük binası ve çevre düzenleme işlerini inceledi.

Vali Yavuz, ilçede kurulan semt pazarında vatandaş ve esnafla sohbet ettikten sonra Belediye Başkanlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Vali Yücel Yavuz, Cumhuriyet İlkokulu salonunda köy ve mahalle muhtarlarıyla yatırımcı kuruluşların müdürlerini bir araya getiren koordinasyon toplantısı düzenledi. Yavuz, burada köy ve mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyerek ilgili kurumların müdürlerine talimat verdi.

Salonda bulunan herkesin bir görev ifa ettiğini belirten Yavuz, görevlerinin imkanları en iyi şekilde değerlendirerek vatandaşlara kamu hizmetini en iyi şekilde sunmak olduğunu söyledi.

Gümüşhane'nin, coğrafi zorluk ve şartların biraz sıkıntılı olmasından başka problemi olmadığını dile getiren Vali Yavuz, "Son yıllarda ülkemizde olduğu gibi ilimizde de kamu yatırımları ve kaynak aktarımı noktasında çok güzel işler yapıldı. Bu konuda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnsan ihtiyacı sınırsızdır. Bunun sonu yoktur fakat temelde yaşam standardını ve konforunu artırma anlamında gayet güzel, sistemli çalışmalar yapılıyor ve yapılacak" dedi.

Vali Yavuz, toplantı sonrası bu yıl hizmete açılan ilçe hastanesinde incelemelerde bulunarak tedavi gören hastalara "geçmiş olsun" dileğinde bulundu. Yavuz, yapımı devam eden kapalı spor salonunda da incelemelerde bulunarak yüklenici firma yetkilisinden bilgi aldı.

Son olarak Özkürtün Belediyesini ziyaret eden Yavuz, Belediye Başkanı Aynur Zorlu Kaya'dan belde hakkında bilgi aldı. - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gümüşhane Valisi Yavuz Kürtün'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement