Vali Yavuz Şehitlerin Taziyelerini Kabul Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Yavuz Şehitlerin Taziyelerini Kabul Etti

Vali Yavuz Şehitlerin Taziyelerini Kabul Etti

Muş Valisi Seddar Yavuz, darbe girişimini engelleyeme çalışırken şehit olanlar için kurulan çadırda taziyeleri kabul etti.

19.07.2016 16:48

Muş Valisi Seddar Yavuz, darbe girişimini engelleyeme çalışırken şehit olanlar için kurulan çadırda taziyeleri kabul etti.

15 Temmuz 2016 günü TSK içerisinde yapılanmış bir grup illegal örgüt mensuplarınca yapılan kalkışmaya engel olmak isterken şehit olanlar için Muş Belediye Meydanı'nda taziye çadırı kuruldu. Düzenlenen taziye programına Vali Seddar Yavuz, Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Belediye Başkanı Feyat Asya, vali yardımcıları Ercan Öter ve Ali Sakar, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay İsmail Şahin, İl Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan, protokol üyeleri, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, basın mensupları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Dün kurulan ve merkez ile ilçelerden çok sayıda kişinin katıldığı taziye programı Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Duaların okunduğu taziye programında tüm katılımcılara teşekkür ederek, milli irade şehitlerine rahmet dileğinde bulunan Vali Yavuz, "Peygamber ocağındaki silahlı kuvvetlerimizin şerefli mensuplarının bu ihanete karşı dimdik direnmesi, emniyet teşkilatımızın kahramanca mücadele etmesi ve en önemlisi de halkımızın, 78 milyonun siyasi görüşü düşüncesi ne olursa olsun sokağa dökülmüş olmasıdır. İşte bu anlayış gerçekten takdire şayandır" dedi.

"İşte bu FETÖ denilen çetede budur" diye sözlerine devam eden Vali Yavuz, "Kalkışmada 208 şehit ve 1491 yaralımız vardır. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, aziz milletimize başsağlığı ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Allah taziye dileklerinizi ve dualarınızı kabul etsin. Bu illegal kalkışmanın başladığı andan itibaren göstermiş olduğunuz fedakarlık ve sağduyunuza çok teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Program Vali Yavuz'un vatandaşların taziyelerini kabulü ile devam etti. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Yavuz Şehitlerin Taziyelerini Kabul Etti - Son Dakika


Advertisement