Van Büyükşehir Belediyesi 2016 Yılı Projelerini Açıkladı - Son Dakika
Yerel

Van Büyükşehir Belediyesi 2016 Yılı Projelerini Açıkladı

Van Büyükşehir Belediyesi 2016 Yılı Projelerini Açıkladı

Van Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı içerisinde yapacağı çalışmaları kamuoyuna açıkladı.

15.03.2016 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Büyükşehir Belediyesi, 2016 yılı içerisinde yapacağı çalışmaları kamuoyuna açıkladı.

Nuda Kültür ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen toplantıya HDP Van Milletvekili Adem Geveri, HDP Van İl Eş Başkanı Veysi Dilekçi, Van Büyükşehir Belediyesi eş başkanları Hatice Çoban ve Bekir Kaya katıldı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Hatice Çoban, bugün biraz kırgın ve üzgün olduklarını belirterek, en kısa zamanda barışın ve barışın birleştirici gücünü görebilmeyi umut ettiklerini söyledi. Çoban, "Emeğimizi, çabamızı barışa sunmak istiyoruz. Bugün barışı temenni etmek dışında, başka cümle sarf edecek gücü kendimde bulamıyorum. Burada daha önceki yıllarımızda hayata geçirmiş olduğumuz performans programımızı farklı kesimlerle paylaşmıştık. Başta sivil toplum örgütleri olmak üzere tüm halkımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Umarım kentimizin yurttaşlarına doğru şeyler iletmişizdir. Umarım 2016 yılında daha doğru şeyler iletme ve üretme imkanına sahip oluruz. Birlikte bunu sergileme atmosferini buluruz" dedi.

Van Büyükşehir Belediyesi ve VASKİ tarafından gelir ve gider tablolarının açıklanması ardından 2016 yılı için yapılacak olan çalışma ve hizmetlerin projeleri kamuoyu ile paylaşıldı. Van Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sedat Töre tarafından yapılan sunumda, Büyükşehir Belediyesi'nin 2016 yılı içerisinde hayata geçirilecek olan projeleri paylaşıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 yılı içerisinde hayata geçirilecek olan Şehirlerarası Otobüs Terminali, Sahil Projesi, Hasta Yakınları Otel Projesi, Engelsiz Kafe, Van Ulaşım Ana Planı (VUAP), Yaşam ve Sağlık Merkezi, park ve asfalt çalışmaları, Van Gölü kirliliğinin önüne geçilmek üzere hazırlanan çok sayıda proje tek tek açıklandı. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Van Büyükşehir Belediyesi 2016 Yılı Projelerini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement