Van'da Yonca Lodi Rüzgarı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Van'da Yonca Lodi Rüzgarı

Van\'da Yonca Lodi Rüzgarı
03.06.2012 09:06

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) tarafından düzenlenen 'Başak bayramı' kapsamında sahne alan pop müziğinin sevilen sesi Yonca Lodi, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) tarafından düzenlenen 'Başak bayramı' kapsamında sahne alan pop müziğinin sevilen sesi Yonca Lodi, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

YYÜ Ziraat Fakültesi tarafından düzenlenen 'Başak Bayramı' etkinlikleri kapsamında Yonca Lodi sahne aldı. Sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Lodi, bir hayranı tarafından atılan karanfili görmediği için korktu. Karanfil olduğunu gören Lodi, rahatlayıp konserine devam etti. Lodi, bir birinden güzel parçalar okuduğu konserde en çok beğeniyi Erkin Koray'ın 'Fesuphanellah' parçası aldı. Lodi, konserinin ortalarında twitterinde paylaşmak için cep telefonu ile hayranlarının fotoğrafına çekmesi, kalabalığı heyecanlandırdı.

Ziraat Fakültesi'nin bahçesinde öğlen saatlerinde başlayan etkilik Lodi'nin konseri ile son buldu. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Van'da Yonca Lodi Rüzgarı - Son Dakika


Advertisement