Varto'da Köydes Çalışmaları - Son Dakika
Son Dakika Logo

Varto'da Köydes Çalışmaları

Varto\'da Köydes Çalışmaları
04.06.2008 10:27

Muş'un Varto İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız Bu Yıl İçinde Köy Altyapısını Destekleme (Köydes) Projesi Kapsamında Yapılacak Olan Çalışmalar Hakkında Bilgiler Verdi.

Muş'un Varto İlçe Kaymakamı Mehmet Yıldız bu yıl içinde Köy Altyapısını Destekleme (KÖYDES) Projesi kapsamında yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Basın mensuplarına makamında bilgiler veren Kaymakam Mehmet Yıldız, KÖYDES çalışmaları kapsamında ellerinde 23 projenin bulunduğu ifade etti. Projelerin su, yol ve köprü yapımına yönelik olduğunu söyleyen Yıldız "Bu projeler için bize ayrılan bütçe 269 bin YTL'dir. Bu para ile öncelikle Esenler, Akçatepe, Yurtutan gibi suyu olmayan köylerimizin sıkıntısını çözeceğiz. Daha sonra da Leylek, Kaynarca, İlbey, Ölçekli, Dallıöz, Alagöz, Boylu, Tuzlu, Beşikkaya, Üçbulak, Eryurdu, Ağaçkorur, Görgü, Koçyatağı, Başkent, Doğnaca, köylerinin 2. kat asfalt çalışmalarını gerçekleştireceğiz. Son olarak da Yarlısu, Taşlıyayla ve Ozankent köylerinin köprülerini yapacağız. Bize ayrılan bütçe ile elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağız" dedi.

(FÇ-MET-Y) 04.06.2008 10:17 TSİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Varto'da Köydes Çalışmaları - Son Dakika


Advertisement