Vergi Dairesinden Esnaf Kuruluşlarına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vergi Dairesinden Esnaf Kuruluşlarına Ziyaret

Vergi Dairesinden Esnaf Kuruluşlarına Ziyaret

Vergi Haftası kapsamında Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemil Müsevitoğlu ve beraberindeki Vergi Dairesi yöneticileri; Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkan Vekili Orhan Özbek ile Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren’i ziyaret etti.

27.02.2014 17:16

Vergi Haftası kapsamında Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemil Müsevitoğlu ve beraberindeki Vergi Dairesi yöneticileri; Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkan Vekili Orhan Özbek ile Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren'i ziyaret etti.

MESOB'a yapılan ziyarette konuşan Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemil Müsevitoğlu, "Kayıt dışı ekonomi ile mücadele ve verginin tabana yayılması ile ilgili olarak sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ediyoruz. Ne kadar çok vergi toplanırsa o kadar güçlü bir toplum olacağız" dedi.

MESOB Başkan Vekili Orhan Özbek, yapılan ziyaret için teşekkür ederek, "Vergi Dairesi'nde çalışan tüm personele başarılar diliyoruz. Kayıt dışı ekonominin karşısındayız. Esnaflarımız vergi konusunda çok hassas" diye konuştu.

Vergi Dairesi Başkan Vekili Cemil Müsevitoğlu'nun ziyaretinde konuşan Evren ise, "Eskiden vergi toplama yüzde 50 civarındaydı ve vergi toplanması çok zordu. Eskiden vergi memuru geldiği zaman dükkanlar kapanırdı: Şimdi öyle değil kim gelirse gelsin, esnafımız vergisini veriyor" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vergi Dairesinden Esnaf Kuruluşlarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement