Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Grand Terme Otelde düzenlenen kokteylde vergi rekortmenlerine plaketleri verildi.

27.02.2014 09:34

Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Grand Terme Otelde düzenlenen kokteylde vergi rekortmenlerine plaketleri verildi.

Vergi rekortmenleri ödül törenine Vali Vekili Mehmet Alabacak, Vali Yardımcısı Fikret Çavuş, İl Defterdarı Yusuf Balcı, İl Genel Meclis Başkanı Şuayp Soysal, Baro Başkanı Av. Mehtap Karaburçak Tuzcu, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Selahattin Ekicioğlu, daire müdürleri ile birlikte iş adamları ve çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi katıldı.

Vali Vekili Mehmet Alabacak, ödül töreninde yaptığı konuşmada, ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de hizmetlerin kalitesinin her geçen gün arttığını belirterek, verginin meyvesinin hizmet olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından Kurumlar Vergisinde birinci olan Petlas Lastik Sanayi AŞ ile ilk 3'e giren Aslan Kardeşler Gıda İhtiyaç Maddeleri AŞ ve Granitaş Anadolu Granitleri San. Tic. AŞ'ye plaketleri verilirken gelirler vergisinde şahıs olarak birinci olan Avea Bayi patronu Yakup Türkal, Ahi Güven patronu Mehmet Ali Eskihoron ve Eczacı İsmet Arslan'a plaketlerinin verildiği program, Gelir Daire Başkanlığının slayt şeklinde tanıtımının yapıldığı sunumun ardından sona erdi. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement