Veysipaşa Camii Cemaati Son Sahuru Birlikte Yaptı - Son Dakika
Yerel

Veysipaşa Camii Cemaati Son Sahuru Birlikte Yaptı

Veysipaşa Camii Cemaati Son Sahuru Birlikte Yaptı

Aydın’ın en tarihi camilerinden olan Köprülü Veysipaşa Mahallesi’nde bulunan Üveyspaşa Camii’nin cemaati son sahuru birlikte camide yaptı.

04.07.2016 14:23

Aydın'ın en tarihi camilerinden olan Köprülü Veysipaşa Mahallesi'nde bulunan Üveyspaşa Camii'nin cemaati son sahuru birlikte camide yaptı. On bir ayın sultanı Ramazan ayının son sahurunu yapan cemaat e ev sahipliği yapan Cami imamı Yüksel Güler, bereketli ve verimli bir Ramazan ayı geçirdiklerini belirterek cemdeki hareketliliğin Ramazan ayından sonra da devam etmesini istedi.

Gençlerin daha yoğun ilgi gösterdiği sahur programı sonunda dualar edildi. İmsak vakti ile birlikte Ramazan ayının son orucuna niyetlenen cemaat, sabah namazı öncesi Müezzin Hafız Bahattin Er'in kuran tilavetini dinledi.

"Cemaat olgusunu yaygınlaştıralım"

Maneviyatımızın yoğunlaştığı, iftar ve sahur bereketinin milli birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma duygularının gönüllerimizde yer ettiği güzel bir ramazan ayı yaşadıklarını belirten Veysipaşa Cami İmamı Yüksel Güler, "Semaya açılan dua elleri, kılınan teravih namazları, okunan Hatim-i Şerifler ile bereketli geçirdiğimiz Ramazan ayının sevinci olan Ramazan Bayramı' nızın hayırlara vesile olmasını dilerim. Dolu dolu programlarımızla çok güzel bir Ramazan ayı yaşadık. Rabbim inşallah dularımızı kabul eder. Zulümlerin son bulduğu; vatanımızda, yakın coğrafyamızda, Türk-İslam aleminde ve tüm dünyada birlik, beraberlik, huzur, güven ve istikrar ortamının hakim olduğu, dargınların barıştığı, hoşgörülü nice bayramlara ulaşmayı Yüce Mevla' dan niyaz ederim" diyerek tüm cemaatin ve İslam aleminin bayramını kutlayan Güler, bayramdan sonra da aynı yoğunlukta cemaati camilere beklediklerini ifade etti. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Veysipaşa Camii Cemaati Son Sahuru Birlikte Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement