Voleybol: Aroma Bayanlar 2. Ligi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Voleybol: Aroma Bayanlar 2. Ligi

12.02.2012 19:40

Aroma Bayanlar Voleybol 2.Ligi'nde mücadele eden Salihli Belediyespor, sahasında Sarıyer Belediyespor'a 3-0 mağlup oldu.

Aroma Bayanlar Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden Salihli Belediyespor, sahasında Sarıyer Belediyespor'a 3-0 mağlup oldu.

Manisa'nın 2. Lig'de mücadele eden tek bayan voleybol takımı olan Salihli Belediyespor, setleri 25-19, 25-22 ve 25-9'luk sonuçlarla kaybetti. Salihli Belediyespor bu mağlubiyetin ardından 37 puanla 4. sırada yer alırken, Sarıyer Belediyespor ise puanını 41'e çıkartarak 2. sıraya yükseldi.

Salihli Belediyespor, gelecek hafta Salihli'de 38 puanı bulunan Çerkezköy'ü konuk edecek.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Salihli Belediyepor Antrenör Gül İlter,

"Evimizde mutlak kazanmamız gereken bir maçtı, ancak sahadan 3-0 mağlup ayrıldık. Önümüzdeki hafta final niteliğinde bir maça çıkacağız. Bu maçı kazanmak zorundayız" dedi.

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Voleybol: Aroma Bayanlar 2. Ligi - Son Dakika


Advertisement