Yabancı Öğrencilerinden Rektör Gönüllü'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Yabancı Öğrencilerinden Rektör Gönüllü'ye Ziyaret

Yabancı Öğrencilerinden Rektör Gönüllü\'ye Ziyaret

Kazan Federal Üniversitesi Şarkiyet ve Uluslararası İlişkiler Enstitüsü Türk Filolojisi Bölümü öğrencileri Katerina Kapranova, İnci İbrahimova, Ramis Yunusov ve İlya Mulin, Rektör Prof.Dr.Mustafa Talha Gönüllü'yü makamında ziyaret etti.

23.03.2013 12:21

Kazan Federal Üniversitesi Şarkiyet ve Uluslararası İlişkiler Enstitüsü Türk Filolojisi Bölümü öğrencileri Katerina Kapranova, İnci İbrahimova, Ramis Yunusov ve İlya Mulin, Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha Gönüllü'yü makamında ziyaret etti.

Adıyaman Üniversitesi Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ve Fen Edebiyat Fakültesi'nde 15 gün boyunca eğitim görecek olan öğrenciler ziyarette, Adıyaman Üniversitesi'ne ve Rektör Gönüllü'ye Kazan'dan selam getirdiklerini söyleyerek akik taşından yapılan özel bir tablo takdim ettiler.

Yapılan işbirliği anlaşmalarının hayata geçirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gönüllü, "Adıyaman Üniversitesi uluslararası düzeyde tercih edilen bir üniversite olma yolunda ilerliyor. Misafir öğrencilerimiz 15 gün boyunca Üniversitemizde eğitim görecekler. Eğitimin yanında tarihi ve kültürel değerlerimizi görerek ve yaşayarak öğrenecekler. Aynı şekilde bizim öğrencilerimiz de Kazan'a gidecekler ve Kazan Federal Üniversitesi'nde eğitim görecekler. O bölgenin tarihi ve kültürel değerlerini öğrenecekler. Yabancı dillerini geliştirecekler. Misafir öğrencilerimize ziyaretleri için teşekkür ediyorum" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yabancı Öğrencilerinden Rektör Gönüllü'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement