Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Yalova'dan Kısa Kısa

AK Parti Çiftlikköy Teşkilatı tarafından İlçe Danışma Toplantısı düzenlendi.

17.03.2015 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çiftlikköy Teşkilatı tarafından İlçe Danışma Toplantısı düzenlendi.

AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Ogün Şengün, Çiftlikköy Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda AK Parti olarak Çiftlikköy'de çok çalıştıklarını söyledi.

AK Partili Çiftlikköy Belediyesi'nin çok başarılı olduğunu belirten Şengün, "AK Parti siyaseti ve belediyecilik anlayışı bu ülkeye çağ atlattı. Partimizin genel seçimlerde güçlü bir şekilde tekrar iktidara gelmesi için çok çalışacağız" diye konuştu.

Toplantıya AK Parti İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ve partililer katıldı.

Genel Seçime Doğru

MHP Yalova İl Başkanı Hasan Topçular, "Yalova'da değişim MHP milletvekilleriyle mümkün olacaktır" dedi.

Topçular, partisinin il binasında yaptığı basın toplantısında genel seçimlerde milletvekili adaylığı için partisine gösterilen ilgiden memnun olduğunu söyledi.

Yalova'da şuanda AK Parti ve CHP milletvekillerinin görev yaptığını belirten Topçular, "İktidar partisi ile ana muhalefet partisi üç dönemdir TBMM'ye milletvekili gönderiyor, fakat Yalova iki partinin milletvekillerine ayrı misyon yüklemiştir. Bu milletvekilleri, Yalova halkının beklentilerine cevap verememiştir. Bu da Yalova için zaman kaybıdır. Yalova'da değişim MHP milletvekilleriyle mümkün olacaktır" diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yalova'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement