Yaralı Köpek Yavrusuna Veteriner Hekim Sahip Çıktı - Son Dakika
Yerel

Yaralı Köpek Yavrusuna Veteriner Hekim Sahip Çıktı

Yaralı Köpek Yavrusuna Veteriner Hekim Sahip Çıktı

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde serbest Veteriner Hekimlik yapan Ali Var, motosikletin çarptığı sahipsiz yaralı köpek yavrusunun tedavisine başladı.

03.11.2015 17:36

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde serbest Veteriner Hekimlik yapan Ali Var, motosikletin çarptığı sahipsiz yaralı köpek yavrusunun tedavisine başladı.

İlçe merkezi Cumhuriyet Mahallesi Çimenlik Caddesinde terk edilmiş olduğu tahmin edilen köpek yavrusunu motosikletin çarptı. Kazada yaralanan köpek yavrusunu mahalledeki hayvan severler dışarıda karton bir kutu içerisine koyarak beslemeye başladılar. Ancak yavru köpeğin acılarının dinmemesi üzerine ilçede serbest Veteriner Hekim olarak çalışan Ali Var'a haber verildi. Hemen köpeğin bulunduğu alana gelen Veteriner Hekim Ali Var, yaralı köpeği muayene etti ve çarpma sonucu köpek yavrusunun vücudunun çeşitli yerlerinde ve gözünde oluşan enfeksiyon için 5 günlük antibiyotik tedavisine başladı.

Hayvan severler Veteriner Hekim Ali Var'ın duyarlı davranışına teşekkür ettiler. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaralı Köpek Yavrusuna Veteriner Hekim Sahip Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement