Yaşlılar Polis İçin Pedal Çevirdi - Son Dakika
Yerel

Yaşlılar Polis İçin Pedal Çevirdi

Yaşlılar Polis İçin Pedal Çevirdi

Ula İlçe Emniyet Amirliği tarafından Polis Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde 50 yaş ve üzerindeki vatandaşlar arasında bisiklet yarışı düzenlendi.

09.04.2012 12:19

Ula İlçe Emniyet Amirliği tarafından Polis Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde 50 yaş ve üzerindeki vatandaşlar arasında bisiklet yarışı düzenlendi.

İlçe girişinde bir araya gelen bisiklet tutkunlarına, Emniyet Amirliği tarafından yaptırılan 'Ula Halkı Polisiyle El Ele' tişörtler dağıtıldı.

İlçe Kaymakamı Erol Karaömeroğlu ve İlçe Emniyet Amiri Yılmaz Lima tarafından start verilen yarışa Belediye Başkanı Nadi Şenkal'ın yanı sıra, 50 yaş üzeri 25 vatandaş katıldı. Ula İlçe Emniyet Amirliği önüne kadar yaklaşık 1,5 km'lik mesafelik alanda kıyasıya süren mücadelede Esnaf Odası Başkanı Kemal Özçelik yarışta birinci olurken, Hasan Uygunal ikinci, Müjdat Özsöker ise üçüncü oldu. Yarışmada birinci gelen Kemal Özçelik'e İlçe Kaymakamı Erol Karaömeroğlu tarafından bisiklet hediye edilirken, dereceye giren ilk 10 sporcuya ise madalya hediye verildi.

İlçe Emniyet Amiri Yılmaz Lima yaptığı açıklamada, Ula'da yaygın olarak bisiklet kullanıldığına dikkat çekerek, "Bisikletin sağlık üzerinde etkisini vurgulamak amacıyla Polis Haftası etkinlikleri kapsamında 50 yaş ve üzerindeki vatandaşlarımız arasında bisiklet yarışı düzenledik. Sporcularımız yaklaşık 1,5 km'lik mesafede kıyasıya mücadele ettiler. Hepsine katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bisiklet yarışına katılan 76 yaşındaki Fahrettin Civelek ise bisiklete küçüklükten beri bindiğini kaydederek, "Her gün bisiklete biniyorum. Bu tür yarışlara elimden geldiğince de katılmaya gayret gösteriyorum. Polis haftası olması dolayısıyla bugün bu yarışa katılmanın benim için ayrı bir anlamı var. Çünkü gece gündüz demeden bizlerin güvenliği sağlamak için ellerinden gelen bütün gayreti sarf eden polis teşkilatımızın için ter dökmek benim için büyük bir şereftir" ifadelerini kullandı.

Bisiklet yarışına katılan Ula Belediye Başkanı Nadi Şenkal da polis haftası etkinlikleri kapsamında bu yarışa katılmaktan dolayı büyük mutluluk yaşadıklarını belirtti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yaşlılar Polis İçin Pedal Çevirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement