Yazıhöyük Beldesinde Cenaze Hizmetleri Ücretsiz Verilecek - Son Dakika
Yerel

Yazıhöyük Beldesinde Cenaze Hizmetleri Ücretsiz Verilecek

Yazıhöyük Beldesinde Cenaze Hizmetleri Ücretsiz Verilecek

Nevşehir’in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhöyük beldesinde, belediye tarafından cenaze hizmetleri ücretsiz olarak verilecek.

16.07.2014 09:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesine bağlı Yazıhöyük beldesinde, belediye tarafından cenaze hizmetleri ücretsiz olarak verilecek.

Yazıhüyük Belediyesi tarafından içerisinde morg ce cenaze yıkama hizmetlerinin verileceği cenaze nakil aracı yeniden dizayn edildi. Yazıhüyük Belediye Başkanı Cengiz Çavdar: ""Hepimiz bir gün mutlaka öleceğiz.Ölüm bugün bana,yarın sana öbürsü gün hepimize.Vatandaşlarımızın en acılı günlerinde bir nebzede olsa acılarını paylaşmak ve vatandaşımızın yanında olabilmek hem Cenab-ı Allah'ın emri, hem de hepimizin insanlık görevidir. Bu düşüncelerle Yazıhüyük Belediyesi olarak Cenaze hizmetlerine oldukça önem veriyoruz.İnsanlarımıza en son görevimizi en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruz.Belediye olarak Morglu Cenaze yıkama aracımızı ve Cenaze Nakil aracımızı cenaze hizmetlerinde ücretsiz olarak halkımızın hizmetine sunmuş bulunuyoruz.Ayrıca Mezarlar belediyemiz tarafında kazdırılmış olup; briketi, kapak taşı da belediyemiz tarafından karşılanmaktadır.Kasabamız Cami İmam-Hatipleri ve Belediye personellerimizin desteği ile Yazıhüyük Kasabamızda Cenaze Hizmetlerini en güzel şekilde vermeye gayret gösteriyoruz"diye konuştu. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yazıhöyük Beldesinde Cenaze Hizmetleri Ücretsiz Verilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement