
Tekirdağ Belediyesi Basın yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yedi Kocalı Hürmüz adlı tiyatro oyunu büyük ilgi gördü.
Ankara Ortaoyuncuları tarafından Belediye Kültür Merkezinde sahnelenen
oyunu Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcısı Av. Nevim Kaçar'ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda sanatsever izledi.
İlgiyle izlenen ve bol bol alkış alan oyun sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Nevim Kaçar, tiyatroculara başarılı performanslarından dolayı çiçek verdi.
Tekirdağ Belediyesinin kültüre ve sanata büyük önem verdiğini yineleyen Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç bundan sonra da kültür ve sanat etkinliklerinin devam edeceğini söyledi.
25.02.2013 09: 48: 57
TSI
NNNN - TEKİRDAĞ
Son Dakika › Yerel › Yedi Kocalı Hürmüz İlgiyle İzlendi - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?