Düzce'de Yemek Sarayı Hizmete Açıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Düzce'de Yemek Sarayı Hizmete Açıldı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Düzce\'de Yemek Sarayı Hizmete Açıldı
 Güncelleme: 

Düzce Ticaret Sanayi Odası üyelerinden Hasan Arslan ve Erdoğan Gonca'nın sahibi oldukları Yemek Sarayı, yenilenen konseptiyle hizmete açıldı.

Düzce Ticaret Sanayi Odası üyelerinden Hasan Arslan ve Erdoğan Gonca'nın sahibi oldukları Yemek Sarayı, yenilenen konseptiyle hizmete açıldı.

Düzenlenen açılış törenine başta Düzce Valisi Ali Fidan, Jandarma Alay Komutanı Albay Bilal Güvenir, DTSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Mehmet Danışmaz ve Abdülkadir Albayrakoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Ekrem Gökçe, Hayati Eğilmez, Murat Saydam, Ömer Hacıislamoğlu, Meclis Üyesi Halil Uzun, firma yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Yapılan konuşmaların ardından açılış duası yapıldı ve açılış kurdelesi kesilerek Yemek Sarayı hizmete açıldı. - DÜZCE

Kaynak: İHA