Yeni Atanan Sağlık Personeline Eğitim Veriliyor - Son Dakika
Yerel

Yeni Atanan Sağlık Personeline Eğitim Veriliyor

Rize'de yeni atanan sağlık personeline eğitim veriliyor.

03.02.2013 15:44

Rize'de yeni atanan sağlık personeline eğitim veriliyor.

Acil tıp teknisyeni ve paramediklerden oluşan 15 kişi, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından Zıhın Dere Eğitim Salonu'nda eğitime tabi tutuluyor.

Acil Tıp Uzmanları Yrd. Doç. Dr. Özlem Bilir ve Yrd. Doç. Dr. Özcan Yavaşi, personele göğüs ağrılı hastaya yaklaşım, şok ve sıvı uygulamaları, hasta ve taşıma teknikleri, diyabetik ve travmalı hastaya yaklaşım gibi çeşitli konularda bilgi aktardı.

Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Zikrullah Tüfekçi, uzmanlar tarafından verilen eğitimle, yeni atanan personelin eksikliklerinin giderilmeye çalışıldığını söyledi.

Muhabir: Salih Yıldırım

Yayıncı: Tuğba Yardımcı Mısır - RİZE

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeni Atanan Sağlık Personeline Eğitim Veriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement