Yeni Devlet Hastanesinin Kanalizasyon Bağlantısı Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Yeni Devlet Hastanesinin Kanalizasyon Bağlantısı Yapıldı

Yeni Devlet Hastanesinin Kanalizasyon Bağlantısı Yapıldı

TOKİ tarafından yaptırılan 400 yataklı Nazilli Bölge Devlet Hastanesinin tüm alt yapı çalışmaları Nazilli Belediyesi tarafından yapıldı.

04.05.2013 17:17

TOKİ tarafından yaptırılan 400 yataklı Nazilli Bölge Devlet Hastanesinin tüm alt yapı çalışmaları Nazilli Belediyesi tarafından yapıldı.

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin 10 günlük çalışmaları sonucunda Bölge Devlet Hastanesinin kanalizasyonu 400'lük korige borularla 850 metrelik ana bağlantısı sağlandı. 170 bin TL ye mal olan kanalizasyon çalışmalarını sonuna kadar yerinde takip eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 400 yataklı hastanenin alt yapı çalışmalarının dış görünümünden çok daha önemli olduğunu ifade etti. Hastanenin faaliyete geçtikten sonra verilen hizmetler sırasında ileriye dönük sıkıntılara mahal vermemek için özellikle kanalizasyon ve yağmurlama şebekesi olan alt yapı çalışmalarını çok önemsediklerini ifade etti.

Çalışmaların son aşamasını da yerinde inceleyen ve Fen İşleri Müdürü İbrahim Topçu ile İnşaat Teknikeri İsmail Gedikten bilgiler alan Başkan Alıcık; "Su ve kanalizasyon hizmetleri insan sağlığı açısından önemli bir unsurdur. Özellikle kentlerde halk sağlığı ve yaşam kalitesini etkileyen önemli bir faktördür. İşte bu yüzden biz belediye olarak üzerimize düşen bu önemli görevi en iyi şekilde yerine getirmeliyiz. İleriki dönemlerde insan sağlığı için yoğun bir hizmet dönemine başlayacak olan bölge hastanemizin herhangi bir alt yapı sorunu ile karşılaşmamasını sağlamak için kanalizasyon ve su şebekesini en iyi şekilde oluşturmamız gerekiyordu. Bunu da Fen işleri müdürlüğümüzün itinalı çalışmaları sonucu 10 günlük süreç içinde bitirdik. Hastanenin kanalizasyon çalışmalarında 400'lük korige borular döşenerek 850 metrelik ana bağlantısını sağladık. 170 bin TL'ye mal olan kanalizasyon çalışmalarının hemen ardından hastane girişine 12 metrelik yol yapım çalışmaları hemen başlatıldı" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Devlet Hastanesinin Kanalizasyon Bağlantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement