Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı - Son Dakika
Yerel

Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı

Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı

Karabük Valisi Küçük: "Gençlerimizin güvenli bir ortamda barınmaları ve güvenli bir şekilde okullarına gidip gelmeleri bizim öncelikli görevimizdir"

13.09.2013 15:40

Karabük Valisi İzzettin Küçük, "Gençlerimizin güvenli bir ortamda barınmaları ve güvenli bir şekilde okullarına gidip gelmeleri bizim öncelikli görevimizdir" dedi.

Küçük, 2013-2014 eğitim ve öğretim yılının başlangıcı dolayısıyla makamında Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Samit Tokmak, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Burhanettin Uysal, Emniyet Müdürü Oktay Keskin ve yurt müdürleri ile birlikte bir toplantı yaptı.

Toplantıda konuşan Küçük, yeni eğitim ve öğretim yılının sorunuz geçmesi ve özellikle yüksek öğretim için ilimize gelen öğrencilerin güvenli bir şekilde eğitimlerini almaları için değerlendirme yaptıklarını söyledi.

Karabük'ün özellikle son yıllarda eğitim alanında çok başarılı olduğunun altını çizen Küçük, "İlimiz özellikle son yıllarda eğitim alanında yakaladığı başarılarla Türkiye'de sayılı iller arasına girmeyi başarmıştır. Özellikle yüksek öğretim sınavlarında elde ettiği başarıyla Türkiye ikincisi olmuştur. Karabük Üniversitesi hızla büyüyor. 30 bini aşkın öğrenci var. Bu yıl sadece 9 bin öğrenci geldi. Tabi bütün bunlar bir takım sorunları ve alınması gereken önlemleri de beraberinde getiriyor. Gençlerimizin güvenli bir ortamda barınmaları ve güvenli bir şekilde okullarına gidip gelmeleri bizim öncelikli görevimizdir. Umarım sorunsuz bir eğitim öğretim dönemi geçiririz" diye konuştu. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement