Yeni Sağlık Merkezinin Çevre Düzenlemesi Yapılıyor - Son Dakika
Yerel

Yeni Sağlık Merkezinin Çevre Düzenlemesi Yapılıyor

Yeni Sağlık Merkezinin Çevre Düzenlemesi Yapılıyor

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yapımı tamamlanarak hizmet vermek için gün sayan Muzaffer Akan Toplum Sağlığı ve Reşat Akan Aile Sağlığı Merkezinin çevre düzenleme çalışmalarına başladı.

08.02.2017 16:31

Turgutlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yapımı tamamlanarak hizmet vermek için gün sayan Muzaffer Akan Toplum Sağlığı ve Reşat Akan Aile Sağlığı Merkezinin çevre düzenleme çalışmalarına başladı. Vereceği hizmetler ve donanım noktasında Türkiye'ye örnek olacak merkeze destek vermekten memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Turgay Şirin çalışmaların hayırlı olmasını diledi.

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'in talimatları doğrultusunda yapımında sona gelinen Muzaffer Akan Toplum Sağlığı ve Reşat Akan Aile Sağlığı Merkezinin çevre ve bahçe düzenlenme çalışmaları başladı. Çevre düzenlemesinin ilk etapta Turgutlu Belediyesi Fen İşleri ekiplerince başladığını dile getiren Başkan Şirin, "Bizler kadar değerli büyüğümüz Reşat Beyefendi ve ailesinin de heyecanla beklediği merkezin inşaatı şuanda tamamlanmış durumda. Şuanda bulunduğu bölgeye ve elbette ilçemize çok yakışan modern bir merkez ortaya çıktı. Bizler projenin ilk gününden bugüne dek Turgutlu Belediyesi olarak merkezin ilçeye kazandırılması noktasında her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu ifade etmiştik ve şu aşamada da çevre ve bahçe düzenleme konusunda çalışmalara başladık. İlk olarak Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz bordür çalışmalarına başladı. İlerleyen aşamalarda da Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerimiz peyzaj ve çevre düzenlemesine geçecek ve yeni sağlık merkezimizin son dokunuşları tamamlandığında Turgutlu halkına hizmet etmeye hazır olacak" dedi.

Merkezin Turgutlu'ya hayırlı olmasını dileyen Başkan Şirin, "Akan Ailesini sağlık hizmetlerine yönelik yaptıkları bu önemli bağıştan, bu kalıcı yatırımdan dolayı tekrar tebrik ve teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Sağlık Merkezinin Çevre Düzenlemesi Yapılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement