Yenimahalle Belediyesi'ne 3'üncü Kez "Kalite Yönetim Sistemi Belgesi" Verildi - Son Dakika
Yerel

Yenimahalle Belediyesi'ne 3'üncü Kez "Kalite Yönetim Sistemi Belgesi" Verildi

Yenimahalle Belediyesi\'ne 3\'üncü Kez "Kalite Yönetim Sistemi Belgesi" Verildi

Yenimahalle Belediyesi üst üste 3'üncü kez kazandığı "Kalite Yönetim Sistemi Belgesi" ve "IQNET-Uluslar arası Tanınırlık Belgesi'ne düzenlenen törenle teslim aldı."

24.08.2013 12:53

Yenimahalle Belediyesi üst üste 3'üncü kez kazandığı "Kalite Yönetim Sistemi Belgesi" ve "IQNET-Uluslar arası Tanınırlık Belgesi'ne düzenlenen törenle teslim aldı.

Yenimahalle Belediyesi üst üste 3'üncü kez kazandığı "Kalite Yönetim Sistemi Belgesi" ve "IQNET-Uluslararası Tanınırlık Belgesi'ne, Yenimahalle Belediyesi Dört Mevsim Tiyatro Salonu'nda düzenlenen törenle teslim aldı. Belgeleri, TSE Genel Sekreteri Üzeyir Karagöz'ün elinden alan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Bu belge benim değil, tüm mesai arkadaşlarımın" diye konuştu.

Her yıl gerçekleştirilen TSE'nin denetimiyle tetkiklerden başarılı sonuç elde ederek, 3 yılda bir düzenlenen Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni üst üste 3 kez kazanan Yenimahalle Belediyesi'nin başarısı bir de "IQNET - Uluslar arası Tanınırlık Belgesi" ile taçlandırıldı. Yenimahalle Belediyesi Ankara'da bu belgeyi alan tek belediye oldu.

TSE Genel Sekreteri Üzeyir Karagöz yaptığı konuşmasında, "Kalite yaşayarak öğrenilecek bir şey. Görüyorum ki, uzun bir dönem boyunca kaliteli düşünmeyi, yaşamayı ve çalışmayı kendisine hedef almış bir belediyeyle karşı karşıyayız. Belge işin sadece formel tarafı. 3'üncü kez belge yenileme tetkikinden geçmiş olan belediyemiz enstitümüz tarafından daha üst bir sınıfa terfi ettirilmek üzere, Kalite Yönetim Belgesinin yanı sıra bir de IQNET belgesiyle taçlandırılmış durumundadır. Yapılan işleri denetime açabilmek ciddi bir medeni cesaret işidir. Bundan dolayı Fethi Yaşar'a teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynakları verimli kullanıp, müşteri memnuniyetini üstte tutan kurumun büyük bir verimle çalışacağının belirten Yaşar, "Vatandaşın bize sandıkta verdiği güveni biz onlara en iyi şekilde hizmet vererek taçlandırdık. Bu belgeyi ben almadım. Bu belge eksi 40 derecede asfalt döken işçinin, makinistin, çöp toplayan çalışanlarımızın, meclis üyelerinin, tüm personelin. Yenimahalle her şeyin en iyisine layık" dedi.

TSE Genel Sekreteri Üzeyir Karagöz, belgeleri Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'a takdim ederken, Yaşar, Karagöz'e üzerinde Atatürk resmi bulundan vazo hediye etti. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yenimahalle Belediyesi'ne 3'üncü Kez 'Kalite Yönetim Sistemi Belgesi' Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement