Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

MHP Karamanlı Belediye Başkan Adayı Avcı: "Hiçbir zaman çamur siyaseti güderek bir yerlere varmaya çalışmayacağız"

18.11.2013 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

MHP Karamanlı Belediye Başkan Adayı  Ali İhsan Avcı, "Hiçbir zaman çamur siyaseti güderek bir yerlere varmaya çalışmayacağız" dedi.

Avcı, parti binasında düzenlenen basın toplantısında, son zamanlarda Karamanlı Belediye Başkanı Mehmet Özger ile Belediye Meclis üyeleri arasında bazı sıkıntıların bulunduğunu, Özger'in sosyal medya üzerinden meclis üyelerini eleştirdiğini söyledi.

Bu suçlamaların haksız ve yersiz olduğunu savunan Avcı, "Bugüne kadar Belediye Meclisinde önüme hangi proje getirilmiş de ben reddetmişim. Bunun bir izahı yok" diye konuştu.

Avcı, son günlerde belediyeye ait arsanın satışı konusunda tartışmalar yaşandığını kaydederek, Özger'in kendilerini Karamanlı'nın önünü kapatmakla suçladığını söyledi. Avcı, şöyle konuştu:

"Meclis üyesi olarak seçildikten sonra genel prosedür gereği üyeliğe başlamadan mal bildiriminde bulunduk. Talep edildiği zaman yine bildirimde bulunmaya hazırım. Zaten seçim süreci de başladı. Önümüzdeki süreçte hiçbir zaman çamur siyaseti güderek bir yerlere varmaya çalışmayacağız."

Toplantıya MHP İl Başkanı İbrahim Sakızcı ve partililer de katıldı. - Burdur

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement