AK Parti Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, yerel seçim çalışmaları kapsamında İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
Ergin, ziyarette yaptığı konuşmada, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanması durumunda hizmet verirken paydaşlarının sivil toplum örgütleri ve meslek odalarının olacağını belirtti.
Sivil toplum örgütleri ve meslek odalarıyla birlikte ortak akıl ürünü bir belediye ortaya koyacaklarını ifade eden Ergin, "Ortak projeler hazırlayarak icraat yapacağız. Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermeyiz. Bu bizim sivil toplum örgütü ve meslek odalarına taahhüdümüzdür." dedi.
İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Fırat da kalp ve gönül dostu olarak tanımladığı Ergin'in, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanarak, başarılarını sürdüreceğine inandığını kaydetti. - Hatay
Son Dakika › Yerel › Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.