Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Yerel

Yerel Seçimlere Doğru

Yerel Seçimlere Doğru

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek, Meram'a bağlı belde ve mahalleleri ziyaret etti.

12.02.2014 15:05

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında, Meram'a bağlı ? Sefaköy, Kızılören, Sağlık, İnlice, Hatunsaray ve Kavak beldelerini ziyaret etti.

Akyürek, yaptığı açıklamada, Konya'nın tüm belde ve köyleriyle büyükşehir standardına kavuşturulmasını hep birlikte başaracaklarını söyledi.

Yeni Büyükşehir Yasası kapsamında, ilçe ve beldelere yönelik bazı hizmetleri yapmaya başladıklarını ifade eden Akyürek, Konya merkezdeki örnek uygulamaların artık tüm belde ve köylerde de hayata geçirileceğini belirtti.

Konya'nın planlamasını, yatırımlarını, 2023 vizyonunu, bir bütün olarak şehircilik vizyonunun geliştirilmesini, tüm belde ve köyleriyle büyükşehir standardına kavuşturulması için çalışacaklarını anlatan Akyürek, "Nasıl Konya merkezde hizmet çıtası yükseldiyse tüm beldelerimizde aynı çalışmaları yürüteceğiz. Konya belediyecilik birikimi ve vizyonu bu sonucu almaya yetecektir. Artık Konya sadece Selçuklu, Meram ve Karatay ile değil, tüm ilçeleriyle marka şehir haline gelecek" diye konuştu.

Başkan Akyürek, konuşmasında Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı'ya hizmetleri nedeniyle teşekkür ederek, bilgisinden bundan sonra da istifade edeceklerini dile getirdi.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı da belediye başkanlığının bir hizmet yarışı olduğunu vurguladı.

Meram Belediye Başkan Adayı Fatma Toru'ya başarı dileyen Kalaycı, halkın desteğinin sadece Meram ve Konya için değil, ülkenin geleceği açısından da önem taşıdığını aktardı.

AK Parti Meram Belediye Başkan Adayı Fatma Toru ise 5 yıldır Meram'a hizmet eden Kalaycı'ya teşekkür ederek, hizmet yarışında bayrağı devralarak çıtayı en yükseğe çıkarmak için çalışacaklarını ifade etti.

Ziyarete, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de eşlik etti. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement