İlyas Ayık, Yerel Seçimlerde Amasyalıların Desteğini İstedi - Son Dakika
Yerel

İlyas Ayık, Yerel Seçimlerde Amasyalıların Desteğini İstedi

İlyas Ayık, Yerel Seçimlerde Amasyalıların Desteğini İstedi

CHP Amasya Belediye Başkan adayı İlyas Ayık, yerel seçimlerde Amasyalıların desteğini istedi.

12.02.2014 18:01  Güncelleme: 11:06

CHP Amasya Belediye Başkan adayı İlyas Ayık, "Bize güvenerek şimdiye kadar gerçekleştiremediğimiz tüm düşüncelerimizi gerçekleştirelim" dedi.

Ayık, CHP Amasya İl Başkanlığı önünde bazı milletvekillerinin katılımıyla parti otobüsünden partililere ve Amasyalılara seslendi.

Tekirdağ Milletvekili Candar Yüceer, İstanbul Milletvekilleri Sedef Küçük, Melda Onur, Hatay Milletvekili Mehmet Ali Ediboğlu, Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Burdur Milletvekili Ramazan Kerim Özkan, Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Tokat Milletvekili Orhan Düzgün ve Amasya Milletvekili Ramis Topal ile ilçe belediye başkan adaylarının katılımıyla gerçekleşen programda CHP Amasya Belediye Baykan Adayı ayık, yerel seçimlerde Amasyalıların desteğini istedi.

Parti otobüsünden Amasyalılara hitap eden Ayık, 30 Mart yerel seçimlerimde Amasya'da yeni bir dönem başlatmayı istediklerini ifade ederek, "Yeter ki sizler bize omuz verin. Şimdiye kadar vermiş olduğunuz omuzunuzu esirgemeyin. Ben şimdi sizlere çok güveniyorum. Lütfen sizler de bize güvenin. Bize güvenerek şimdiye kadar gerçekleştiremediğimiz tüm düşüncelerimizi gerçekleştirelim" diye konuştu.

Ayık, yerel seçimlerde başarılı olarak Amasya Belediyesini kazanacaklarına inandıklarını belirterek söz konusu başarıya destek verecek herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Konuşmaların ardından CHP milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkan adayları esnaf ziyareti yaparak 30 mart yerel seçimleri için destek istedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel İlyas Ayık, Yerel Seçimlerde Amasyalıların Desteğini İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement