Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yerel Seçimlere Doğru

24.03.2014 15:56

AK Parti Ardahan eski milletvekillerinden Saffet Kaya, Ardahan'ın kaybedecek zamanı olmadığını söyledi.

AK Parti Ardahan eski milletvekillerinden Saffet Kaya, Ardahan'ın kaybedecek zamanı olmadığını söyledi.

Kaya, Ardahan'ı Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği'ni ziyaretinde yaptığı konuşmada, adayları Faruk Köksoy'a destek için Ardahan'da olduğunu ifade etti.

Dernek Başkanı Burak Taştan'ı yaptığı hizmetlerden dolayı tebrik eden Kaya, "Dernekçilik önemli. Gelişmiş toplumlarda derneklere önemli işler düşüyor" dedi.

Kaya, 30 Mart'ta herkesin elini vicdanına koyması gerektiğini vurgulayarak, yarınlar için oy kullanılması gerektiğini belirtti.

Mevcut belediye başkanı Köksoy'un Ardahan'a güzel hizmetleri olduğunu anlatan Kaya, "Faruk Köksoy'a inandığım için bugün buradayım. Bu güveni bana verdiği için bu desteği vermeye geldim. Ardahan'ın yarını için Faruk Köksoy'a destek vermemiz lazım. Bir düşünmemiz lazım. Söz konusu Ardahan, söz konusu Ardahan'ın çıkarı, geleceğimiz" diye konuştu.

Burak Taştan ise Kaya'nın gerek milletvekilliği döneminde gerekse de ondan sonra Ardahan'a ve Ardahanlıya önemli hizmetlerinin olduğunu kaydetti. - Ardahan

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yerel Seçimlere Doğru - Son Dakika


Advertisement