Yerköy'de Başarılı Öğretmenler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Yerköy'de Başarılı Öğretmenler Ödüllendirildi

Yerköy\'de Başarılı Öğretmenler Ödüllendirildi

Yerköy'de değişik okullarda görev yapan başarılı öğretmenler Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

22.01.2014 17:40  Güncelleme: 17:52

Yerköy'de değişik okullarda görev yapan başarılı öğretmenlere Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök tarafından başarı belgesi ile ödüllendirildi.

Yerköy İlçe Kaymakamı Nevzat Şengök'ün makamında düzenlenen ödül törenine Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz ve 80 başarılı öğretmeni temsilen 8 öğretmen katıldı. Yerköy Kaymakamı Nevzat Şengök, başarılı öğretmenler oldukça ilçemizin, ilimizin ve ülkemizin başarı seviyesinin de her geçen gün artacağını belirterek, "Bir öğrencinin başarılı olabilmesi için öğrenci, veli ve öğretmen ilişkisinin önemi büyüktür fakat öğretmene düşen görev daha da fazladır. Öğretmenlikte önemli olan iz bırakmak ve başarılı nesiller yetiştirmektir. Her zaman ders zili çaldığında değil teneffüs zili çaldığında da sorunları olan öğrencilere yol göstermek, sorunlarını dinlemek ve çözüm bulmak gerekmektedir. Her yıl başarı seviyesini artırmak için çalışmalı ve öğrencilerimizi de başarıya teşvik etmeliyiz" dedi.

Kaymakam Şengök, başarılı öğretmenleri başarılarından dolayı kutladı.

Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz'da, "Başarılı öğretmenlerimize takdim edilen bu başarı belgeleri motivasyonu daha da artıracaktır. Öğretmenlerimiz adına bizde size teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yerköy'de Başarılı Öğretmenler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement